![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло алл, само питате да ли користите екстерни ХД се користи као флеш диск. не само само га укључите и превуците га помоћу датотеке преносивим уређајима за масовно складиштење и? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кратак одговор: Да. Ако ћете да се пренос великих датотека Препоручио бих форматинг диска у НТФС.
|
| |||
| |||
| хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам ја уверен, Алекс. Сустина је да НТФС има ограничења власништва изграђена у тој другој Мицрософт оперативне системе ће се придржавати и одбија да дозволи чита, пише и брише, осим ако се на дозволе довољно широк. Велика предност ФАТ32, на екстерне дискове је да свако може читати или писати било шта на њих. Силеџија мицрософт покушао људе да користе НТФС од ФАТ32, ограничава на форматирање 32ГБ, али то ограничење је само уграђено у формат програма, а не фајл систем - зато да искључите спољне дискове полици бити 1 Терабыте ФАТ32 зато што су форматиране са не-КСП - / Видик комуналије.
| |||
| |||
| Слажем се тачкасто. Без икаквих аргумената овде. Али морате да запамтите да сам прилагодити моје одговоре на бази знања Тхреад Стартер. За лакоћу употребе и лакоћа разумевања (с обзиром на начин на оригиналном питање формулише) моје опредељење је да промовише НТФС-у овом случају.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстерни ХДД или Не? | Буббле | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 31 март 2009 09:35 |
| МСН Вирус и спољни ХД | кев7817 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 24 март 2009 11:04 |
| Који ХДД Екстернал бирати ..... | дариузтхеполе | Дривес & Измјењиви медији | 5 | 19 јануар 2009 18:32 |
| Екстернал ХД | девианттубс | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 21 децембар 2007 07:46 |
| Спољашњи РАМ? | сомеситтингдуцкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 30. јула 2007 03:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |