менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Зовнішній HD?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 травня 2008, 21:52
Член групи

Привіт усім, просто цікаво, якщо за допомогою зовнішнього HD є як використання флеш-диск. робити тільки лише підключити його і перетягнути на нього файли за допомогою знімних пристроїв зберігання даних і пристроями?
Old 2 травня 2008, 22:48
Донор групи

Коротка відповідь: Так.

Якщо ви збираєтеся передачі великих файлів, я рекомендую форматування диска в NTFS.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 3 травня 2008, 14:19
Член групи

спасибо
Old 4 2008 Травень, 03:09
Донор групи

Я не впевнений, Алекс. Весь сенс NTFS є те, що вона має обмежень права власності, який побудував в інших операційних системах Microsoft буде дотримуватися і відмовляється дозволити читає, пише і видаляє, якщо на те дозволу досить широкий. Великою перевагою FAT32 на зовнішні носії, що будь-хто може читати або писати на них. Microsoft намагалися втягнути людей у використанні NTFS шляхом обмеження FAT32 Форматування до 32 ГБ, але які обмежують тільки вбудований в програму формат, а не у файловій системі - тому зовнішні диски з полиці можна 1 ТБ FAT32, тому що вони відформатовані з не-XP / Vista комунальні послуги.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 4 2008 Травень, 04:02
Донор групи

Я згоден Spot. Аргумент тут немає взагалі.

Але ви повинні пам'ятати, я повинен побудувати мої відповіді на базу знань потоку для початківців.

Для зручності використання та простоти розуміння (з урахуванням шляху було сформульовано оригінальний питання) моя рішучість у сприянні NTFS в даному випадку.

-Kanoakavirus
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.