![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, просто цікаво, якщо за допомогою зовнішнього HD є як використання флеш-диск. робити тільки лише підключити його і перетягнути на нього файли за допомогою знімних пристроїв зберігання даних і пристроями? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коротка відповідь: Так. Якщо ви збираєтеся передачі великих файлів, я рекомендую форматування диска в NTFS.
|
| |||
| |||
| спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, Алекс. Весь сенс NTFS є те, що вона має обмежень права власності, який побудував в інших операційних системах Microsoft буде дотримуватися і відмовляється дозволити читає, пише і видаляє, якщо на те дозволу досить широкий. Великою перевагою FAT32 на зовнішні носії, що будь-хто може читати або писати на них. Microsoft намагалися втягнути людей у використанні NTFS шляхом обмеження FAT32 Форматування до 32 ГБ, але які обмежують тільки вбудований в програму формат, а не у файловій системі - тому зовнішні диски з полиці можна 1 ТБ FAT32, тому що вони відформатовані з не-XP / Vista комунальні послуги.
| |||
| |||
| Я згоден Spot. Аргумент тут немає взагалі. Але ви повинні пам'ятати, я повинен побудувати мої відповіді на базу знань потоку для початківців. Для зручності використання та простоти розуміння (з урахуванням шляху було сформульовано оригінальний питання) моя рішучість у сприянні NTFS в даному випадку.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |