![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ало,
1 седмица имам външен USB твърд диск (MaxtorOne Touch III: 7200rpm 500GB) и аз го pluged в USB порт. Прозорец даде автоматично буквата Ж:. Всичко беше добре, и аз може да спести данните ми върху него. И днес ми рестартира компютъра и установих, че не можах да намеря карам ми в Windows Explorer. Не е имало Г: В Windows Explorer. Отворих за управление на компютъра -> Disk Management, която можах да намеря там е 500 GB твърд диск, здрави. Но все пак аз не можех да го достигнете чрез Windows Explorer. Аз също се срещат в "Disk Management", че ми Maxtor устройство не е прехвърлен с буквата на устройството (така че сега не е G:). Мислех, че 500GB е твърде голям за Windows, така че реших да направя 4 първични дяла. Направих 1-ви 100GB дял и то форматиран. Велики, която можах да намеря в Windows Explorer, 100GB диск (G:) и мога да я ползвате. Преди да направи 2-ри дял, аз си рестартира компютъра, и е установено, че на 1 дял не бе разпознат (неизвестен дял; Не Ж: отново). Но Device Manager показа диск и USB маса съхранение. (3 съм приложил снимки на този проблем). Опитах се да се използват всички USB портове и се опитах друг USB кабел, но аз имам същите резултати. Аз дори отидох до приятел, и се опита да се свърже с компютъра си, аз имам същия резултат. Върнах се Maxtor, и имам нов твърд диск. Аз включен в USB порт, и аз видях, G: 500 GB в Windows Explorer. Големите ... Тогава рестартира прозорците, за да видите дали това G: все още там. И учудващо, че G: е няма. Аз не съм направил нищо за него. : ( Аз съм с лаптоп с Windows XP SP2 (с най-новата актуализация) и USB 2.0. Може ли някой да ми помогне с този проблем. Всяка помощ ще бъдат оценени. :) Много благодаря ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравейте Айки
Добре дошли на TCF Добре, диспечера на устройствата ще видите карам само като физически приложен устройство, нищо повече. Тя няма да виждате никакви дялове на него, каквато. Re-придават на устройството и направи 3 дялове; 1 х 100GB 2 х 200GB Направете всички 3 един след друг форматиране във файл NTFS формат. Не отново на проекта, докато не са форматирани всичките три. Моята система: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Благодаря много за предложението. Току-що направени 4 дяла, и то форматиран с NTFS. Всички 4 дяла са добре. Windows даде всеки дял върху буквата на устройството. Мога да видя в "My Computer", че дялове и мога да я ползвате. И тогава го рестартира (някой ден, а понякога тя трябва да бъде рестартиран или изключен и отново), а после всички 4 дяла са отминали. Не мога да го намерите в "My Computer". Аз приложени някои снимка за да стане ясно. Само след като форматира всички дялове: ![]() Изглед от Windows Explorer (преди да започне отново Windows): ![]() След като се рестартира Windows: ![]() Благодаря:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ли съзнателно именуване на устройства като Сведение 1, 2 и т.н., а данните тогава оставяйки ги като "том Нова".
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Благодаря:) |
|
|
|||
|
|||
|
Ами на теория не трябва да имат значение, но знаете как може да бъде дребнав XP, щях да може да настроите последователни писма карам като на снимката по-долу.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Етикетите не следва да направи някаква разлика.
Аз ще се опитат друга програма, разделяне, на прозорци в моя опит не е всичко, което и се обърквам. Той също така не може да направи някои много основни неща. Използвам Partition Manager 8.0. Моята система: Hybr! Г
|