![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Haló, 1 týdnem jsem externí USB Harddisk (MaxtorOne Touch III: 7200 500GB) a já jsem pluged do USB portu. Windows dal automaticky písmeno G:. Bylo vše v pořádku, a já jsem mohl zachránit své údaje na něm. A dnes JÁ opakovaný start má počítač a zjistil, že jsem nemohl najít své jednotky v Průzkumníkovi Windows. Nebylo G: v Průzkumníku Windows. Otevřel jsem Správa počítače -> Správa disků, nemohl jsem najít tam je 500 GB pevný disk, zdravý. Ale stále jsem nemohl přistupovat pomocí Průzkumníka Windows. Také jsem našel v "Správa disků" Maxtor, že moje cesta nebyla přidělena se písmeno jednotky (to teď není G:). Myslel jsem, že 500GB je příliš velká pro Windows, tak jsem se rozhodl udělat 4 primární oddíl. Udělal jsem 1. 100 gigabajtů a oddíl zformátován. Velké, mohl bych najít v Průzkumníkovi Windows 100gigabajt disku (G:) a já jsem mohl přistupovat. Než jsem se 2. oddíl, JÁ opakovaný start má počítač a zjistil, že 1. oddíl nebyl rozpoznán (neznámý oddíl, č. G: znovu). Správce zařízení, ale ukázalo disk a USB Mass Storage. (I připojené 3 snímky tohoto problému). Snažil jsem se využít všechny porty USB a zkusil jiný USB kabel, ale mám stejné výsledky. Dokonce jsem šel do přítele a pokusil se připojit k jeho PC, mám stejný výsledek. Vrátil jsem se do Maxtor, a dostal nový HDD. Jsem zapojen do USB portu, a viděl jsem G: 500GB v Průzkumníku Windows. Velké ... Pak jsem znovu windows zjistit, jestli to G: tam pořád. A překvapivě, že G: je pryč. Neudělal jsem nic k tomu. : ( I am using laptop s Windows XP SP2 (s nejnovější aktualizací) a USB 2.0. Může mi někdo pomoci s tímto problémem. Any help will be appreciated. :) Díky moc ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý den, Aiki
Vítejte na TCF Ok, bude Správce zařízení najdete řídit čistě jako fyzicky připojené zařízení, nic víc. To nebude vidět žádné oddíly na něm vůbec. Re-připojte zařízení a 3 diskové oddíly; 1 x 100 gigabajtů 2 x 200gb Provést všechny 3 se jeden po druhém formátování ve formátu NTFS. Don't re-start, dokud nebudete mít všechny tři formátování. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky moc za podnět. Jen jsem se 4 oddíly, a to ve formátu NTFS. Všechny 4 oddíly byly v pořádku. Windows dal každý oddíl písmeno jednotky. Viděl jsem ve složce "Tento počítač", že oblasti, a já mohl přistupovat. A pak jsem si to znovu (někdy, nebo někdy to je nutné restartovat, nebo vypnout a znovu), pak všechny 4 oddíly jsou pryč. Nemohu najít ve složce "Tento počítač". I připojené k některé snímky, aby bylo jasné. Jen když jsem formátování všech oddílů: ![]() Pohled z průzkumníka systému Windows (před restartována okna): ![]() Poté, co jsem opakovaný start systému Windows: ![]() Díky:) |
|
| |||
| |||
| Jste záměrně jmenovat disky, jak data 1, Údaj 2 atd. spíše než opouštět je jako "svazku". |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky:) |
|
| |||
| |||
| No teoreticky by to nevadí, ale víte, jak úzkostlivě XP může být, já bych jí umožní nastavit sekvenční písmena jako pic níže. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etikety by neměla mít žádný rozdíl.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB externí HDD a Windows Explorer problémy | Paul4763 | Drives & Removable Media | 19 | 18.října 2009 10:18 |
| Průzkumník Windows velmi pomalé | Coolyxxx | Operační systémy Windows | 11 | 26. února 2009 22:58 |
| Průzkumník Windows Problémy ... I think! HELP! | marky7186 | Operační systémy Windows | 1 | 4. Září 2008 03:49 |
| Windows Explorer-help | mzoricak | Operační systémy Windows | 1 | 3. února 2008 15:32 |
| Windows Explorer vypínání | SarahR | Operační systémy Windows | 5 | 23. Září 2007 15:36 |
| Thread Nástroje | |
| |