![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά,
1 month ago πήρα μια εξωτερική USB Harddisk (MaxtorOne Touch III: 7200RPM 500GB) και μου pluged στη θύρα USB. Windows έδωσε αυτόματα drive letter Ζ:. Όλα ήταν μια χαρά, και θα μπορούσα να αποθηκεύσω τα δεδομένα μου σε αυτό. Και σήμερα εκ νέου σε λειτουργία τον υπολογιστή μου και διαπίστωσε ότι δεν μπόρεσα να βρω δίσκο μου στον εξερευνητή παραθύρων. Δεν υπήρχε G: στον Windows Explorer. Άνοιξα Computer Management -> Διαχείριση δίσκων, θα μπορούσα να βρω ότι υπάρχει 500 GB σκληρό δίσκο, υγιή. Αλλά ακόμα δεν θα μπορούσα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα μέσω του Windows Explorer. Επίσης, βρέθηκαν στην "Διαχείριση δίσκων" που οδηγούν Maxtor μου δεν τοποθετήθηκε με επιστολή κίνησης (μέχρι σήμερα δεν υπάρχει Ζ:). Νόμιζα ότι 500GB είναι πολύ μεγάλη για τα Windows, έτσι αποφάσισα να κάνω 4 πρωτεύον διαμέρισμα. Έκανα το 1ο 100GB διαμέρισμα και να μορφοποιηθεί. Μεγάλη, θα μπορούσα να βρω στον Windows Explorer δίσκο 100GB (G:) και θα μπορούσα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα. Προτού γίνει το 2ο διαμέρισμα, ξαναξεκίνησα τον υπολογιστή μου, και διαπίστωσε ότι το 1ο διαμέρισμα δεν είχε αναγνωριστεί (άγνωστο διαμέρισμα? Δεν G: και πάλι). Αλλά Διαχείριση Συσκευών έδειξε το δίσκο και USB μαζικής αποθήκευσης. (Ι που επισυνάπτεται 3 στιγμιότυπα σε αυτό το πρόβλημα). Προσπάθησα να χρησιμοποιήσει όλες τις θύρες USB και προσπάθησα άλλο καλώδιο USB, αλλά πήρα τα ίδια αποτελέσματα. Ι ακόμη και πήγε σε ένα φίλο, και προσπάθησε να συνδεθεί με τον υπολογιστή του, πήρα το ίδιο αποτέλεσμα. Επέστρεψα στην Maxtor, και πήρα ένα νέο σκληρό δίσκο. I συνδεθεί σε θύρα USB, και είδα G: 500GB στον Windows Explorer. Μεγάλη ... Τότε θα γίνει επανεκκίνηση των Windows για να δούμε αν η G: ακόμα εκεί. Και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η G: έχει φύγει. Δεν το έχω κάνει τίποτα γι 'αυτό. : ( Είμαι χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή με Windows XP SP2 (με την τελευταία ενημέρωση) και USB 2.0. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. :) Ευχαριστώ πολύ ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Γεια σας Aiki
Καλώς ήλθατε στο TCF Ok, Διαχείριση Συσκευών θα δουν το δίσκο αποκλειστικά ως φυσικά συνδεδεμένη συσκευή, τίποτα δεν περισσότερα. Δεν θα δείτε κανένα κατατμήσεις απολύτως. Re-συνδέστε τη συσκευή και να κάνουν 3 κατατμήσεις? 1 x 100GB 2 x 200GB Κάνετε τα 3 η μία μετά την άλλη μορφοποίηση σε μορφή αρχείων NTFS. Μην την επανέναρξη της λειτουργίας, μέχρι να διαμορφωθεί και τα τρία. Το σύστημά μου: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε πολύ για την υπόδειξη. Έκανα μόλις 4 διαμερίσματα, και θα διαμορφωθεί σε NTFS. Και τα 4 διαμερίσματα ήταν μια χαρά. Windows έδωσε σε κάθε διαμέρισμα ένα γράμμα μονάδας δίσκου. Θα μπορούσα να δω το "Ο Υπολογιστής μου" ότι οι κατατμήσεις και θα μπορούσα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα. Και τότε θα αρχίσει εκ νέου αυτή (μια μέρα ή μερικές φορές πρέπει να αρχίσει εκ νέου ή να τεθεί εκτός λειτουργίας και πάλι), τότε έχουν φύγει και τα 4 διαμερίσματα. Δεν μπορώ να το βρείτε στο "Ο Υπολογιστής μου". Ι που επισυνάπτεται κάποια κλισέ για να καταστεί σαφές. Αμέσως μετά θα διαμορφωθεί όλα τα διαμερίσματα: ![]() Η θέα από το Windows Explorer (πριν την επανεκκίνηση των Windows): ![]() Αφού κάνω επανεκκίνηση των Windows: ![]() Ευχαριστώ:) |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι ονοματοδοσία σκόπιμα τις μονάδες δίσκου ως δεδομένων 1, 2, κλπ. Τα δεδομένα και όχι να τους αφήνει στη συνέχεια ως "τόμος Νέα".
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ:) |
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, θεωρητικά δεν θα έπρεπε το θέμα, αλλά ξέρετε πόσο γκρινιάρης XP μπορεί να είναι, θα ήθελα επέτρεπαν να θέσει σε διαδοχική γράμματα μονάδας δίσκου, όπως τα ΣΜΕ παρακάτω.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Οι ετικέτες δεν πρέπει να κάνουν τη διαφορά.
Θα ήθελα να δοκιμάσετε ένα άλλο πρόγραμμα διαμέρισης, τα Windows ένας από την εμπειρία μου, δεν είναι όλα αυτά και να κάνει το χάλι. Επίσης, δεν μπορεί να κάνει μερικά πολύ βασικά πράγματα. Χρησιμοποιώ Partition Manager 8.0. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|