![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Halo, 1 week ago Imam vanjski USB hard disk (MaxtorOne Touch III: 7200rpm 500GB) pluged i ja ga u USB port. Windows automatski dao slovo pogona G:. Sve je u redu, i ja mogla spasiti moje podatke na njemu. I danas vas ponovno pokretanje moj računalo i utvrdili da se nisam mogla pronaći svoj disk u Windows Exploreru. Nema G: u Windows Exploreru. Otvorih Computer Management -> Disk Management, JA mogao naći je 500 GB hard disk, zdravi. Ali ipak nisam mogao pristupiti preko programa Windows Explorer. Također sam pronašao u "Disk Management", da je moj maxtor disk nije dodijeljena sa slovo pogona (to sad nema G:). Mislio sam da je 500GB je prevelika za Windowse, tako da sam odlučio napraviti 4 primarne particije. JA je napravio 1. 100GB formatirana particija i to. Odlično, sam mogao pronaći u Windows Exploreru 100GB disk (G:) i ja bi mogao pristupiti. Prije nego što sam 2. particiju, JA ponovno pokretanje moj računalo, i otkrio da je 1. particija nije prepoznata (nepoznat particiju; Nema G: opet). Ali, Device Manager pokazao disku i USB mass storage. (I 3 snapshots na ovaj problem). JA pokušao korištenje svih USB portova i pokušao drugi USB kabel, ali ja je dobio jednak rezultat. Čak sam otišao u prijatelja, i pokušao to povezivanje na njegov računalo, JA je dobio jednak rezultat. Sam se vratio u maxtor, i dobio je novi HDD. JA priključen na USB port, i vidjela sam G: 500GB u Windows Exploreru. Super ... Onda JA ponovno pokretanje prozora da vidi ako je to G: pa ipak ima. I začudo da G: je otišao. Nisam učinio ništa na njega. : ( Ja sam koristeći Laptop sa Windows XP SP2 (uz najnovije update) i USB 2.0. Može netko pomoć mene sa ovaj problem. Bilo koji pomoć htijenje biti poštovati. :) Puno hvala ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav Aiki
Dobrodošli na TCF Ok, Device Manager će se voziti čisto kao fizički priložen uređaj, ništa više. To neće vidjeti nikakve particije na njoj što god. Ponovno pridaju uređaja i napraviti 3 particije; 1 x 100GB 2 x 200GB Make all 3 jedna za drugom formatiranja u NTFS datotečnom obliku. Nemojte ponovno pokrenuti sve dok ne formatira sve tri. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Puno hvala za prijedlog. JA pravedan je napravio 4 particije, i formatiran u NTFS. Sva 4 particije su bili u redu. Windows svakoj particiji dao slovo pogona. Sam mogao vidjeti u "My Computer", da bih mogao particije i pristupiti. I onda sam ga ponovo pokrenuti (jednog ili ponekad mora biti ponovno pokretanje ili isključen i opet), i onda sve 4 particije su nestala. Ne mogu ga pronaći u "My Computer". I neke hitac to izraditi Internet jasan. Samo nakon što sam formatirati sve particije: ![]() Pogled iz Windows Explorera (prije nego što ponovno pokretanje Windows): ![]() Nakon što sam ponovno pokretanje sustava Windows: ![]() Hvala:) |
|
| |||
| |||
| Jeste li namjerno imena kao što su diskovi Data 1, Data 2 itd, a ne ostavljajući ih kao "Novi Volume". |
|
| |||
| |||
| Quote:
Hvala:) |
|
| |||
| |||
| Pa u teoriji ne bi stvar, ali znate kako nemiran XP može biti, ja bih joj omogućiti da postavite redne pogon slova poput slika ispod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etikete ne bi trebala napraviti nikakve razlike.
Ja bih probati neki drugi program za particioniranje, Windows jedno u mom iskustvu nije sve i da ne raščerupati. Također se ne može učiniti neke osnovne stvari. Li koristiti Partition Manager 8,0. My System: Hybr! D
|