![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Halló, 1 hete kaptam egy külső USB Harddisk (MaxtorOne Touch III: 7200 500GB), és én azt pluged USB port. A Windows automatikusan adott meghajtóbetűjel G:. Minden rendben volt, és tudtam menteni az adataim rajta. És ma újra PC-m, és megállapította, hogy nem tudtam megtalálni a meghajtót a Windows Intézőben. Nem volt G: a Windows Intézőben. Kinyitottam a Számítógép-kezelés -> Lemezkezelés, amit találtam van egy 500 GB-os merevlemez, egészséges. De még mindig nem tudtam keresztül elérhetjük a Windows Intézőben. Azt is megállapították, a "Disk Management", hogy az én Maxtor meghajtó nem kapják meg a meghajtó betűjelét (tehát most nincs G:). Azt hittem, hogy 500GB túl nagy a Windows, ezért úgy döntöttem, hogy 4 elsődleges partíció. 1. Én csináltam a 100 GB-os partíciót és formázni azt. Nagy, amit találtam a Windows Intézőben 100GB-os meghajtó (G:) és én is hozzáférhet. Mielõtt megtette a 2. partíció, én restarted PC-m, és megállapította, hogy az 1. partíció nem ismert (ismeretlen partíció, No G: újra). De Device Manager kimutatta a meghajtót és USB háttértár. (I független 3 pillanatfelvételek erre a problémára.) Próbáltam, hogy minden USB-port, és megpróbált egy másik USB kábelt, de azt hiszem ugyanazt az eredményt. Én is elmentem egy barát, és megpróbált csatlakozni a PC-s, kaptam ugyanazt az eredményt. Visszatértem a Maxtor, és kapott egy új HDD. Én dugva USB-port, és láttam, G: 500 GB a Windows Intézőben. Nagy ... Aztán újra ablakot, hogy lássa, hogy a G: még mindig ott van. És meglepő, hogy a G: elment. Nem csináltam semmit hozzá. : ( Én használ laptop-val Windows XP SP2 (a legújabb frissítés) és az USB 2.0. Tud valaki segíteni nekem ezzel a problémával. Akármi segít lesz appreciated. :) Nagyon köszönöm ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Aiki
Üdvözöljük a TCF Ok, Device Manager tisztán látni a meghajtót, mint a fizikailag csatlakoztatott eszközt, semmi több. Nem fogja látni minden olyan partíció rajta egyáltalán. Csatlakoztassa újra az eszközt, és 3 partíció; 1 x 100GB - 2 x 200GB Tegyen meg minden 3 egymás után a formázást NTFS formátumban. Nem kezdheti újra, amíg nem formázott mindhármat. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet nagyon részére a javaslatot. Én csak 4 készült partíciókat, és azt formázni NTFS. Minden 4 partíciót is finom. A Windows minden adott partíció egy betűjelet. Láttam, hogy a "Sajátgép", hogy a partíciókat, és én is fér hozzá. És aztán újra fel (egy nap, vagy néha újra kell indítani, vagy kikapcsol, és én újra), akkor mind a 4 partíciók elveszett. Nem találom azt a "Sajátgép". Csatolt I. néhány fénykép, hogy tegye világossá. Csak miután az összes formázott partíciót: ![]() View from a Windows Explorer (Windows újraindítása előtt): ![]() Miután a Windows újraindult: ![]() Köszi:) |
|
| |||
| |||
| Ön még szándékosan nevezte meg a meghajtót Data 1, Data 2 stb, nem pedig hagyni őket, mint "Új kötet". |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszi:) |
|
| |||
| |||
| Hát elvileg nem számít, de tudod, hogy aggodalmas XP lehet, inkább várjuk meg, hogy hozzanak szekvenciális Meghajtóbetűjelek, mint a kép alul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A címkék nem számít.