![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
שלום,
1 לפני שבוע קיבלתי Harddisk USB חיצונית (MaxtorOne Touch III: 7200RPM 500GB) ואני pluged אותו ליציאת ה-USB. החלונות באופן אוטומטי נתן אות ג:. הכל היה בסדר גמור, ואני יכול לשמור את הנתונים שלי על זה. והיום אני מחדש את המחשב שלי וגיליתי שאני לא יכול למצוא את הכונן שלי ב-Windows Explorer. לא היה ג: ב-Windows Explorer. פתחתי ניהול מחשב -> ניהול דיסקים, אני יכול למצוא יש כונן קשיח 500 GB, בריא. אבל עדיין אני לא יכול לגשת אליה דרך סייר חלונות. אני נמצא גם "ניהול דיסקים" Maxtor כי הכונן שלי לא נקבעו עם אות כונן (אז עכשיו אין ג:). חשבתי 500GB גדולה מדי עבור Windows, אז החלטתי לעשות מחיצה ראשית 4. עשיתי מחיצה 100GB ו -1 מעוצב זה. יופי, אני יכול למצוא ב-Windows Explorer כונן 100GB (ג:) ואני יכול לגשת אליו. לפני שעשיתי מחיצה 2, אני מחדש את המחשב שלי, וגיליתי 1st מחיצה לא מזוהה (מחיצה לא ידוע: לא ג: שוב). אבל מנהל ההתקנים הראה כונן אחסון USB בקיבולת גדולה. (צירפתי 3 תמונות לבעיה זו). ניסיתי להשתמש בכל יציאות USB וניסיתי כבל USB נוסף, אבל יש לי אותן תוצאות. אפילו הלכתי לחבר, וניסיתי להתחבר למחשב שלו, קיבלתי אותה תוצאה. חזרתי Maxtor, וקיבל דיסק קשיח חדש. אני מחובר ליציאת ה-USB, ואני ראיתי את ג: 500GB ב-Windows Explorer. גדול ... אז אני מחדש חלונות לראות אם זה ג: עדיין שם. וזה מפתיע, כי ג: הוא נעלם. אני לא עשיתי שום דבר אליו. : ( אני משתמש מחשב נייד עם Windows XP SP2 (עם העדכון האחרון) ו-USB 2.0. מישהו יכול לעזור לי בעיה עם זה. כל עזרה תהיה מוערכת. :) תודה רבה ![]()
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
שלום aiki
ברוכים הבאים ל TCF Ok, מנהל ההתקנים תראה כונן גרידא כהתקן מחובר פיזית, לא יותר. זה לא רואה שום מחיצות על זה בכלל. להצמיד מחדש את המכשיר ולעשות 3 מחיצות; 1 x 100GB 2 x 200GB הפוך את כל העיצוב 3 אחד אחרי השני בפורמט הקבצים NTFS. לא להתחיל מחדש עד שאתה פירמטת את כל השלושה. המערכת שלי: #
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
המון תודה על ההצעה. אני פשוט עשה 4 מחיצות, ו-NTFS בפורמט זה. 4 כל המחיצות היו בסדר. כל מחיצה של Windows נתן אות הכונן. יכולתי לראות "המחשב שלי" כי המחיצות ואני יכול לגשת אליו. ואז אני מחדש את זה (או לפעמים זה שיום אחד יש להפעיל מחדש או כבוי מחדש), אז כל 4 המחיצות נעלמו. אני לא יכול למצוא אותו "המחשב שלי". צירפתי תמונת מצב קצת להבהיר. רק אחרי שאני מעוצב כל המחיצות: ![]() הצג מ-Windows Explorer (Windows מחדש לפני): ![]() אחרי שאני מחדש של Windows: ![]() Thanks:) |
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה מכוון בשמות כמו כונני נתונים 1, נתונים וכו '2 במקום ואז עוזב אותם "כרך חדש".
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
|
|
|||
|
|||
|
טוב בתיאוריה זה לא אמור לשנות אבל אתה יודע איך XP יכול להיות בררן, הייתי מרשה להגדיר אותיות כונן כמו רציפים Pic להלן.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
תוויות לא צריך לעשות שום הבדל.