![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiks, 1 week ago I got ārējo USB cieto disku (MaxtorOne Touch III 7200RPM 500GB), un es pluged to USB portu. Windows deva automātiski diska burts G:. Viss bija smalkas, un es varētu glābt mani dati par to. Un šodien es atsākts datoru un konstatējis, ka es nevarēju atrast savu disku Windows Explorer. Nebija G: Windows Explorer. Es atvēru Computer Management -> Disk Management, es varētu atrast tur ir 500 GB cietais disks, veselīgi. Bet tomēr es nevarētu piekļūt, izmantojot Windows Explorer. Es arī atrodama "Disk Management", ka mana MAXTOR diska nebija piešķirti ar diska burtu (tā tagad nav G:). Es domāju, ka 500GB ir pārāk liels Windows, tāpēc es nolēmu veikt 4 primāro nodalījumu. Es 1. 100GB nodalījumu un formatētas to. Lieliski, es varētu atrast Windows Explorer 100GB diska (G:) un es varētu tai piekļūt. Pirms es 2. nodalījumu, man atsākās datoru un konstatēja, ka 1. nodalījums netika atpazīta (unknown partition, nē G: atkal). Bet Device Manager parādīja disku un USB lielapjoma atmiņas. (I pievienots 3 snapshots šo problēmu). Es centos izmantot visas USB ports un mēģināja citu USB kabeli, bet es dabūju tādus pašus rezultātus. Es pat devās uz draugu, un mēģināja to savienot ar savu PC, man sanāca pašu rezultātu. Es atgriezos ar MAXTOR, un ieguva jaunu HDD. Es pieslēgts USB portu, un es redzēju G: 500GB in Windows Explorer. Great ... Tad es atsākt logu, lai redzētu, ka G: joprojām. Un pārsteidzoši, ka G: ir pagājis. Man nav darījusi neko, lai to. : ( Es lietoju klēpjdatoru ar Windows XP SP2 (ar jaunākajiem update) un USB 2.0. Can someone help me ar šo problēmu. Any help tiks novērtēti. :) Thanks a lot ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Aiki
Welcome to TCF Ok, Device Manager redzēs vadīt vienīgi fiziski pievienota ierīce, nekas vairāk. Tā nesaskata nodalījumi ir whatsoever. Re-pievienojiet ierīci un veikt 3 nodalījumi; 1 x 100GB 2 x 200GB Veikt visu 3 vienu pēc otras formatējumu NTFS failu formātā. Nav re-start līdz esat Format visi trīs. Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Thanks daudz par ieteikumu. Es tikko veikts 4 nodalījumi, un format to NTFS. Visiem 4 starpsienas bija labi. Logi sniedza katra nodalījuma diska burtu. Es varētu redzēt "My Computer", ka starpsienas un es varētu tai piekļūt. Un tad man atsākās to (someday vai dažreiz tas ir jāatsāk vai izslēgt un atkal), tad visiem 4 nodalījumi ir pagājis. Es nevaru atrast to "My Computer". Es pievienoti daži momentuzņēmumu, lai būtu skaidrs. Tikai pēc tam, kad es format visi nodalījumi: ![]() Skats no Windows Explorer (pirms atsākt Windows): ![]() Kad es atsākt Windows: ![]() Thanks:) |
|
| |||
| |||
| Vai jūs apzināti nosaukumu kā 1 Dati, Data 2 utt diskus, nevis pēc tam atstājot tos kā "Jaunā Volume". |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Nu teorētiski tas nav jautājums, bet jūs zināt, cik nervozs XP var, es gribētu lai tā varētu noteikt secīgu disku burtus, piemēram pic zemāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etiķetes nedrīkst nekādas atšķirības.
Es gribētu izmēģināt citu šķērssienu programmas Windows viena mana pieredze nav viss, un tam izjaukt. Tā arī nevar veikt dažas ļoti vienkāršas lietas. Es izmantoju Partition Manager 8.0. Mana sistēma: Hybr! D
|