![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Haló, 1 týždňom som externý USB Harddisk (MaxtorOne Touch III: 7200 500GB) a ja som pluged do USB portu. Windows dal automaticky písmeno G:. Bolo všetko v poriadku, a ja som mohol zachrániť svoje údaje na ňom. A dnes JÁ opakovaný štart má počítač a zistil, že som nemohol nájsť svoje jednotky v programe Windows Explorer. Nebolo G: v Prieskumníka Windows. Otvoril som Správa počítača -> Správa diskov, nemohol som nájsť tam je 500 GB pevný disk, zdravý. Ale stále som nemohol pristupovať pomocou Prieskumníka Windows. Tiež som našiel v "Správa diskov" Maxtor, že moja cesta nebola pridelená sa písmeno jednotky (to teraz nie je G:). Myslel som, že 500GB je príliš veľká pre Windows, tak som sa rozhodol urobiť 4 primárny oddiel. Urobil som 1. 100 gigabajtov a časť formátuje. Veľké, mohol by som nájsť Prieskumníka Windows 100gigabajt disku (G:) a ja som mohol pristupovať. Než som sa 2. oddiel, JÁ opakovaný štart má počítač a zistil, že 1. oddiel nebol rozpoznaný (neznámy oddiel, č G: znova). Správca zariadení, ale ukázalo disk a USB Mass Storage. (I pripojené 3 snímky tohto problému). Snažil som sa využiť všetky porty USB a skúsil iný USB kábel, ale mám rovnaké výsledky. Dokonca som išiel do priateľa a pokúsil sa pripojiť k jeho PC, mám rovnaký výsledok. Vrátil som sa do Maxtor, a dostal nový HDD. Som zapojený do USB portu, a videl som G: 500GB v Prieskumníka Windows. Veľké ... Potom som znova windows zistiť, či to G: tam pořád. A prekvapivo, že G: je preč. Neurobil som nič k tomu. : ( I am using laptop s Windows XP SP2 (s najnovšou aktualizáciou) a USB 2.0. Môže mi niekto pomôcť s týmto problémom. Any help will be appreciated. :) Díky moc ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý deň, Aiki
Vitajte na TCF Ok, bude Správca zariadení nájdete riadiť čisto ako fyzicky pripojené zariadenie, nič viac. To nebude vidieť žiadne oddiely na ňom vôbec. Re-pripojte zariadenie a 3 diskové oddiely; 1 x 100 gigabajtov 2 x 200gb Realizovať všetky 3 sa jeden po druhom formátovanie vo formáte NTFS. Nechcem re-štart, kým nebudete mať všetky tri formátovania. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Díky moc za podnet. Len som sa 4 oddiely, a to vo formáte NTFS. Všetky 4 oddiely boli v poriadku. Windows dal každý oddiel písmeno jednotky. Videl som v zložke "Tento počítač", že oblasti, a ja mohol pristupovať. A potom som si to znovu (niekedy, alebo niekedy to je potrebné reštartovať, alebo vypnúť a znova), potom všetky 4 oddiely sú preč. Nemôžem nájsť v zložke "Tento počítač". I pripojené k niektoré snímky, aby bolo jasné. Len keď som formátovanie všetkých oddielov: ![]() Pohľad z prieskumníka systému Windows (pred reštartovaná okná): ![]() Potom, čo som opakovaný štart systému Windows: ![]() Vďaka:) |
|
| |||
| |||
| Ste zámerne menovať disky, ako dáta 1, Údaj 2 atď skôr ako opúšťať je ako "zväzku". |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka:) |
|
| |||
| |||
| No teoreticky by to nevadí, ale viete, ako úzkostlivo XP môže byť, já bych jej umožní nastaviť sekvenčné písmená ako pic nižšie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etikety by nemala mať žiadny rozdiel.
Chcel by som skúsiť inú rozdelenie programu Windows jeden z mojich skúseností nie je všetko, a to pokaziť. Takisto nemôže robiť niektoré veľmi základné veci. Používam Partition Manager 8.0. Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1TB externý HDD a Windows Explorer problémy | Paul4763 | Drives & Removable Media | 19 | 18.října 2009 10:18 |
| Prieskumník Windows veľmi pomalé | Coolyxxx | Operačné systémy Windows | 11 | 26. februára 2009 22:58 |
| Prieskumník Windows Problémy ... I think! HELP! | marky7186 | Operačné systémy Windows | 1 | 4. September 2008 03:49 |
| Windows Explorer-help | mzoricak | Operačné systémy Windows | 1 | 3. februára 2008 15:32 |
| Windows Explorer vypínání | SarahR | Operačné systémy Windows | 5 | 23. September 2007 15:36 |
| Thread Tools | |
| |