![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, 1 уеекс аго Имам екстерни хард диск преко УСБ (МаксторОне додир ИИИ: 7200рпм 500ГБ) и ја га плугед у УСБ порта. Уиндоус је аутоматски диск Г:. Све је у реду, и ја могу да сачувам податке на њој. И данас сам рестартује мој рачунар и открио да нисам могао да надјем мој диск у Уиндоус Експлореру. Није било Г: У Уиндоус Експлорер. Отворио сам Цомпутер Манагемент конзолу -> Управљање дисковима, ја сам могао да надјем је 500 ГБ хард диск, здраво. Али ипак нисам могао приступити кроз прозоре експлорера. Такође сам нашао у "Управљање дисковима" да је мој Макстор диск није додељена са диск (сада не постоји Г:). Мислио сам да је 500ГБ превелика за Уиндоус, тако да сам одлучио направити 4 примарне партиције. Направио сам 1. 100ГБ партиција и форматира га. Велике, сам могао наћи у програму Уиндоус Експлорер 100ГБ диск (Г:) и ја могао да јој приступите. Пре него што сам направио 2 партиције, сам рестартује мој ПЦ, и установио да је 1. партиција није препозната (непознат партицију, Г бр: опет). Али на Девице Манагер показао диск и УСБ Масс Стораге. (Снимке сам у прилогу 3 овог проблема). Покушао сам да користите све УСБ портове и покушао другу УСБ кабл, али сам добио исте резултате. Чак сам отишао у пријатеља, и покушали да се повежете на ПЦ, имам исти резултат. Вратио сам се на Макстор, и добио нови ХДД-у. Ја прикључен на УСБ порт, и видела сам Г: 500ГБ у програму Уиндоус Експлорер. Велика ... Онда сам поново покренути Уиндоус да бисте видели да ли је г: и даље тамо. И изненађујуће да је отишао Г:. Нисам учинио ништа на то. : ( Ја сам помоћу лаптоп са Уиндоус КСП СП2 (са најновијим исправка) и УСБ 2.0. Може ли неко да ми помогне са овим проблемом. Било каква помоћ ће бити добродошла. :) Пуно хвала ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хелло Аики
Добродошли на ТЦФ Ок, на Девице Манагер ће видети диск чисто као физички уређај прикључене, ништа више. То нећете видети све партиције на њему или слично. Поново прикључите уређај и направите 3 партиције; , 1 кс 100 ГБ 2 кс 200ГБ Упутите сва 3 један за другим форматирање у формату датотека НТФС. Немојте поново покренути док не форматира све три. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала пуно за коментар. Управо сам направио 4 партиције и форматиран је НТФС-у. Све 4 партиције су у реду. Уиндоус је свака партиција диск јединице. Сам могао видети у "Мы Цомпутер партиције и да сам могао да јој приступите. И онда сам рестартује га (једног дана а понекад и мора се рестартовати или искључен и опет), онда све 4 партиције су нестали. Ја не могу наћи у "Мы Цомпутер. Ли у прилогу неки снимак да буде јасно. Само након што сам форматира све партиције: ![]() Виеу фром Уиндоус Експлорер (пре поновног покретања оперативног система Уиндоус): ![]() Након што сам рестартује оперативног система Уиндоус: ![]() Хвала:) |
|
| |||
| |||
| Да ли сте намерно именовања дискова као подаци 1, подаци 2 итд а не да их оставља као "нову збирку. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Хвала:) |
|
| |||
| |||
| Па у теорији то не би требало питање, али знате како Ситничарски КСП-могу, ја бих му омогућити да поставите спојена слова возите као слика испод. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Налепнице не би требало правити разлику.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Екстерни ХДД 1ТБ и Уиндоус Експлорер проблеми | Паул4763 | Дривес & Измјењиви медији | 19 | 18 Окт 2009 10:18 |
| Уиндоус Експлорер врло споро | Цоолыкскскс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 26 фебруар 2009 22:58 |
| Уиндоус Експлорер Проблеми ... Мислим! Помозите! | маркы7186 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 4. Сеп 2008 03:49 |
| Уиндоус Експлорер-хелп | мзорицак | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 3 фебруар 2008 15:32 |
| Уиндоус Експлорер искључи | СарахР | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 23. сеп 2007 15:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |