![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam, 1 hafta önce (MaxtorOne Touch III: 7200 RPM 500GB) bir harici USB Harddisk var ve USB portu içine pluged. Windows otomatik olarak mektup G sürücü verdi:. All was fine, ve bunu benim veri kurtarabilir. Ve ben bugün yeniden başlatılması PC ve Windows Explorer'da sürücü bulamadı bulundu. Hiçbir G oldu: Windows Gezgini'nde. I Bilgisayar Yönetimi açıldı -> Disk Yönetimi, ben bulabildiğim bir 500 GB sabit disk, sağlıklıdır. Ama yine de ben Windows Explorer üzerinden bu erişemedi. Ben de Disk Yönetimi "içinde" bu benim Maxtor sürücü, sürücü harfi ile atanmış değildi bulundu (şimdi yok G:). Ben 500GB Windows için çok büyük, bu yüzden 4 birincil bölüm yapmaya karar verdim düşündüm. Ben 1. 100GB bölümü yaptı ve biçimlendirilir. Büyük, ben pencerelerde (G:) kaşif 100GB disk bulabildiği ve bunu erişebilir. Before I 2. bölüm yapılmış, ben, benim PC yeniden başlatılması ve 1. bölüm (bilinmeyen bölüm; Hayır G: tanınmadı bulundu tekrar). Ama Aygıt Yöneticisi disk sürücüsü ve USB yığın depolama gösterdi. (Bu sorunun) 3 fotoğraf eklenmiş. Ben tüm USB portları kullanmaya çalıştı ve başka bir USB kablosu çalıştım, ama aynı sonuçları var. Hatta bir arkadaşıma gitti ve bilgisayara bağlanmak için çalıştı, ben aynı sonucu var. Ben Maxtor geri döndü ve yeni bir HDD var. Ben USB portu takılı ve ben gördüm G: 500GB Windows Explorer'da. Harika ... Sonra görmek için pencereleri yeniden eğer G: hala orada. Ve şaşırtıcı olduğu G: gitti. Ben bir şey yapmadım. : ( Windows ile USB 2.0 en son güncelleme () ve XP SP2 Laptop kullanıyorum. Birisi bu sorunu bana yardımcı olabilir. Herhangi bir yardım takdir edilmelidir. :) Çok teşekkürler ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Aiki
Hoşgeldiniz TCF için Ok, Aygıt Yöneticisi tamamen fiziksel olarak bağlı aygıt olarak sürücü göreceksiniz, başka bir şey. Onu olursa olsun herhangi bir bölümleri göremezsiniz. Yeniden cihaza takın ve 3 bölüm yapmak; 1 x 100GB 2 x 200GB NTFS dosya formatında diğer biçimlendirme sonra tüm 3 biri olun. Yeniden Don't-start kadar üç biçimlendirilmiş var. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Öneriniz için teşekkür ederim. Ben sadece, 4 bölüm yapılmış ve NTFS olarak biçimlendirilir. Tüm 4 bölüm were fine. Windows, her bölüm bir sürücü harfi verdi. I "görebiliyordu Bilgisayarım" Bu bölümler ve bunu erişebilir. Ve sonra ben (bir gün veya bazen yeniden başlatılması gerekir ya da kapalı ve tekrar), sonra da tüm 4 bölüm gitti yeniden başlatılır. I "bulamıyorum" Bilgisayarım ". Bunu açıkça bazı anlık bağlı. Hemen sonra tüm bölümleri formatlanmış: ![]() Görünümü Windows Explorer (önce yeniden başlatılması Windows): ![]() Sonra yeniden Windows: ![]() Thanks:) |
|
| |||
| |||
| Sen kasten Veri 1, Veri 2 vb gibi sürücüler ziyade Yeni Ses "olarak bırakmayı adlandırma" var. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Iyi fark gerekir teoride ama nasıl telaşlı XP olabilir, ben aşağıda pic gibi ardışık sürücü harflerini ayarlamak için izin istiyorum biliyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etiketler herhangi bir fark olmamalıdır.
Başka bir bölümleme programı denemek istiyorsunuz, Windows bir deneyim benim tüm bu ve pisliği yok değil. Ayrıca bazı çok temel şeyler yapamam. Ben Partition Manager 8.0 kullanın. Benim Sistemi: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |