![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, 1 тиждень тому я отримав зовнішній USB диск (MaxtorOne Touch III: 7200RPM 500GB), і я pluged його в порт USB. Windows дали автоматичного буква G:. Все було чудово, і я зміг зберегти свої дані на ньому. І сьогодні я повторив старт мого комп'ютера і виявив, що я не можу знайти свій диск в Провіднику Windows. Був не G: в Провіднику Windows. Я відкрив Керування комп'ютером -> Керування дисками ", я знайшов є 500 Гб жорстким диском, здорові. Але все ж таки я не міг увійти до неї через провідник Windows. Я також виявив у "Керування дисками", що мої диски Maxtor не був призначений з буквою диска (так тепер немає G:). Я думала, що 500GB є занадто великою для Windows, так що я вирішив зробити 4 первинних розділу. Я зробив 1 100GB розділів та форматування. Велика, мені вдалося знайти в провіднику Windows 100GB диск (G:) і я міг до нього доступ. Перед тим, як я зробив 2-го розділу, я повторив старт мого комп'ютера, і виявили, що 1-го розділу не визнається (невідомий розділ; Ні G: знову). Але диспетчер пристроїв показав, дисків і USB Mass Storage. (Я прикріпив 3 знімків з цією проблемою). Я намагався використати всі USB порти і намагався іншою кабель USB, але я отримав такі ж результати. Я навіть пішов до одного, і спробував підключитися до його комп'ютера, я отримав такий же результат. Я повернувся в Maxtor, і отримав новий жорсткий диск. Я підключений до порту USB, і я побачив, G: 500GB в Провіднику Windows. Велика ... Тоді я перезавантаження Windows, щоб побачити, що якщо G: до цих пір. І дивно, що рука G:. Я нічого не зробила до неї. : ( Я використовую ноутбук з Windows XP SP2 (з останнім оновленням) і USB 2.0. Може хто допоможе мені з цією проблемою. Будь-яка допомога буде оцінена. :) Велике спасибі ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Айкі
Ласкаво просимо на TCF Ok, диспетчер пристроїв побачать диск як чисто фізично приєднано пристрій, нічого більше. Він не буде бачити розділи на ньому взагалі. Повторно підключіть пристрій і зробити 3 розділів; 1 х 100GB 2 х 200GB Зробити все 3 один за одним форматування файлів у форматі NTFS. Чи не Re-Start, поки ви не відформатований всіх трьох. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Велике спасибі за пропозицію. Я тільки що зробив 4 розділів та форматування в NTFS. Всі розділи 4 були хороші. Windows дав кожному розділу літеру диска. Я бачив у папці "Мій комп'ютер", що у розділів і я можу до нього доступ. І тоді я перезапустіть (коли-небудь, а іноді він повинен бути перезапущено або відключити і знову), а потім зникли всі 4 розділу. Я не можу знайти його в папці "Мій комп'ютер". Я надав певну знімок, щоб зрозуміти. Просто після того, як відформатований всі розділи: ![]() Вид з Windows Explorer (до перезавантаження Windows): ![]() Після того як я перезавантаження Windows: ![]() Спасибо:) |
|
| |||
| |||
| Ви свідомо іменування пристроїв, як дані 1, 2 і т.д. Дані, а потім залишити їх як "Новий том". |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Ну, в теорії це не питання, але ви знаєте, як метушлива XP може бути, я б дозволити йому встановити послідовні літери дисків, як ПІК нижче. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Етикетки не повинні робити ніякої різниці.
Я хотів би спробувати іншу програму перегородки, вікна в моєму досвіді це ще не всі і не до безладдя. Воно також не може зробити деякі дуже основні речі. Я використовую Partition Manager 8.0. Моя система: Hybr! D
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB Зовнішній жорсткий диск і Windows Explorer Проблеми | Paul4763 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 19 | 18 жовтня 2009 10:18 |
| Провідник Windows Дуже повільно | Coolyxxx | Операційні системи Windows | 11 | 26 лютого 2009 22:58 |
| Провідник Windows проблеми ... Я думаю! HELP! | marky7186 | Операційні системи Windows | 1 | 4 вересня 2008 03:49 |
| Провідник Windows-довідки | mzoricak | Операційні системи Windows | 1 | 3 лютого 2008 15:32 |
| Провідник Windows вимиканням | SarahR | Операційні системи Windows | 5 | 23 вересня 2007 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |