![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Який найшвидший Upload / Download USB Flash Pen Drive? Мій поточний настільки повільно він це робить роботу з болючим. |
|
| |||
| |||
| Шукайте будь-які флеш-накопичувачі, які зробили для дорослих 2.0.The USB версії 1.0 працює повільніше. Крім того, переконайтеся, що порт USB на комп'ютері, ви використовуєте це зроблено для USB 2.0.If це не так, то ви можете купити USB 2.0 PCI Card, яка дасть вам 2,0 speed.I сподіваюся, що це допомагає. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я вважаю, що я Fastest один жорсткий диск в світі | cheesepuff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 12 | 17 серпня 2009 08:59 |
| Флеш-накопичувач Tut Будь ласка? | KanoakaVirus | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 9 | 22 квітня 2008 15:43 |
| Дивлячись на право флеш-накопичувач | CE Jones | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 4 лютого 2008 10:38 |
| Флеш-диск? | cheesewheels99 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 1 лютого 2008 23:55 |
| 8GB флеш-диску всього за $ 30!! | cheesepuff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 26 січня 2008 00:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |