![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| за Vista можете да използвате едно да добавите повече RAM за вашия компютър, но има ли някакъв начин на всички мога да направя това за XP?
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Аз не го прави по изглед, но аз не DONT около XP DONT и аз искам да съм като виртуална памет или нищо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В тласък е незначителен все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| но бихте могли да добавите допълнителни 4GB на овен! |
|
| |||
| |||
| Не, не биха могли да добавите допълнителни 4GB на недобре оптимизиран твърдо състояние диск за съхранение чрез бавна USB стандарт изключително далеч от northbridge че няма абсолютно нищо за Windows, но субсидира производителите на флаш памет.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| флаш диск макс лента, 20-30 MB / s. Максимална честотна лента на DDR-333 RAM, около 4GB / S, макс лента на DDR-2 800MHz, над 8.5GB / s. виж където бързо се превръща в проблем?