![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na vista můžete použít jeden přidat více operační paměti počítače, ale je tam nějakým způsobem vůbec můžu udělat pro xp?
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Já ne to na Vista, ale i dont ne xp a asi i dont want to být jako virtuální paměť, nebo nic |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Posilující je stejně zanedbatelný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| , ale můžete přidat další 4GB RAM! |
|
| |||
| |||
| Ne, můžete přidat další 4gb špatně optimalizované pevné-stav disku přes pomalé USB standard velmi daleko od Northbridge, že nemá absolutně nic pro Windows, ale dotovat flash disk výrobců.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash disk max. šířku pásma, 20-30 MB / s. Max. propustnost DDR-333 RAM, cca 4GB / s, max. propustnost DDR-2 800MHz, přes +8.5gigabajt / s. zjistit, kde se stává problémem rychlost?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC a herní konzole | 1 | 22. červenec 2008 10:31 |
| Flash Drive pomlaskávat prosím? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 9 | 22. duben 2008 15:43 |
| Hledáte právo flash disk | CE Jones | Drives & Removable Media | 1 | 4. února 2008 10:38 |
| 8GB flash disk-jen 30 dolarů! | cheesepuff | Drives & Removable Media | 3 | 26. ledna 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Removable Media | 3 | 23. srpna 2007 05:26 |
| Thread Nástroje | |
| |