![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| για Vista, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε περισσότερη μνήμη RAM για τον υπολογιστή σας, αλλά υπάρχει κανένα τρόπο σε όλα θα μπορούσα να το κάνετε αυτό για xp;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| i δεν κάνει για Vista, αλλά i dont δεν περίπου xp και i dont θέλουν να είναι σαν εικονική μνήμη ή τίποτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η ώθηση είναι αμελητέο έτσι κι αλλιώς.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| αλλά θα μπορούσε να προσθέσει ένα επιπλέον 4GB μνήμης RAM! |
|
| |||
| |||
| Οχι, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια επιπλέον 4GB κακώς βελτιστοποιημένοι στερεάς κατάστασης αποθήκευσης δίσκου μέσω USB πρότυπο εξαιρετικά αργή μακριά από το Northbridge ότι απολύτως τίποτα δεν κάνει για τα Windows, αλλά επιδοτούν flash drive κατασκευαστές.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash Drive μέγιστο εύρος ζώνης, 20-30 MB / s. Μέγιστο εύρος ζώνης της μνήμης RAM DDR-333, περίπου 4GB / s, το μέγιστο εύρος ζώνης της DDR-2 800MHz, πάνω 8.5GB / s. βλέπε ταχύτητα όταν γίνεται ένα θέμα;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & Console Gaming | 1 | 22 Ιουλ 2008 10:31 |
| Flash Drive Tut Παρακαλώ; | KanoakaVirus | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 9 | 22 Απρ 2008 15:43 |
| Ψάχνετε για το δικαίωμα Flash Drive | CE Jones | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 4 Φεβ 2008 10:38 |
| 8GB flash drive-μόνο $ 30!! | cheesepuff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 26 Ιαν 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23 Αυγ 2007 05:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |