![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na Vidik, možete koristiti za dodavanje više RAM-a za vaše računalo, ali je li bilo koji način na sve što sam mogao učiniti za xp?
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| I ne čini na vidik, ali ja dont no o xp i ja dont ištanje Internet biti poput virtualne memorije ili ništa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The podstakla je nesignifikantni anyway.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| no mogli biste dodali dodatni 4GB RAM-a! |
|
| |||
| |||
| Ne možete dodati dodatni 4GB loše optimizirana krutog stanja diska za pohranu preko USB standard izuzetno sporog daleko od northbridge da se apsolutno ništa za Windowse no subvencionirati bljesak voziti proizvođača.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bljesak voziti max bandwith, 20-30 MB / s. Max bandwith od DDR-333 RAM, 4GB o / s, max bandwith od DDR-2 800MHz, preko 8.5GB / s. Pogledajte gdje brzo postaje problem?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Xbox 360 - Bljesak Voziti | geektrainer | PC & konzole Igre | 1 | 22. srpnja 2008 10:31 |
| Pih Molimo Flash Drive? | KanoakaVirus | Drives & Izmjenjivi mediji | 9 | 22. travanj 2008 15:43 |
| Tražite pravo flash drive | CE Jones | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 4. veljača 2008 10:38 |
| 8GB flash drive-samo 30 $! | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 26 siječanj 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 23. kolovoz 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |