![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ב Vista אתה יכול להשתמש כדי להוסיף עוד זיכרון RAM של המחשב, אך האם יש דרך בכלל אני יכול לעשות את זה XP?
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני לא עושה את זה על Vista אבל אני לא dont אודות dont XP ואני רוצה שזה יהיה כמו זיכרון וירטואלי או משהו כזה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את הגבר הוא לא משמעותי בכל מקרה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אבל אתה יכול להוסיף תוספת של 4GB זיכרון RAM! |
|
| |||
| |||
| לא, אתה יכול להוסיף תוספת של 4GB נמוכים אופטימיזציה של מצב מוצק אחסון דיסק דרך USB סטנדרטיים איטי מאוד רחוק northbridge שעושה דבר לחלוטין ל-Windows אבל כונן הבזק לסבסד יצרנים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כונן הבזק מקסימום רוחב פס, 20-30 MB / S. רוחב פס מקסימלי של DDR-333 של זיכרון RAM, בערך 4GB / S, מקסימום רוחב פס של DDR-2 800MHz, מעל 8.5GB / S. לראות איפה המהירות הופכת לבעיה?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & קונסולת משחקים | 1 | 22 יולי 2008 10:31 |
| Flash Drive נו בבקשה? | KanoakaVirus | כוננים & נשלפת | 9 | 22 אפריל 2008 15:43 |
| מחפש את הזכות לנהוג Flash | לסה"נ ג 'ונס | כוננים & נשלפת | 1 | 4th פברואר 2008 10:38 |
| 8GB כונן פלאש 30 $ בלבד! | cheesepuff | כוננים & נשלפת | 3 | 26 ינואר 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | כוננים & נשלפת | 3 | 23 אוגוסט 2007 05:26 |
| שרשרת כלים | |
| |