![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ant Vista, galite naudoti vieną pridėti daugiau RAM savo kompiuteryje, bet nėra jokių visuose Aš taip galėtų tai padaryti už XP?
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš ne jis ant Vista, bet i dont ne apie XP ir I dont wanna ji būtų kaip virtuali atmintis arba nieko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paskatinimas yra nereikšmingos anyway.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tačiau galima pridėti papildomų 4gb of ram! |
|
| |||
| |||
| Ne, galima pridėti papildomų 4GB prastai optimizuotas kietojo disko saugojimo per lėta USB standartas labai toli nuo Northbridge, kad nėra nieko, skirtas Windows, bet subsidijuoti flash drive gamintojai.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash drive max pralaidumo, 20-30 MB / s. Max bandwidth DDR-333 RAM, apie 4GB / s, maks pralaida DDR-2 800MHz, daugiau nei 8,5 GB / s. rodyti, kai greitis tampa problema?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 22 liepa 2008 10:31 |
| Flash Drive Tut please? | KanoakaVirus | Drives & Removable Media | 9 | Balandis 22, 2008 15:43 |
| Ieškote teisę flash drive | CE Jones | Drives & Removable Media | 1 | 4 vasaris 2008 10:38 |
| 8GB flash drive-only $ 30!! | cheesepuff | Drives & Removable Media | 3 | 26 sausis 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Removable Media | 3 | Rugpjūtis 23, 2007 05:26 |
| Temos įrankiai | |
| |