![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista varat izmantot vienu pievienot vairāk RAM datoram, bet tur jebkādā veidā es varētu to izdarīt xp?
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Man nav tas uz Vista bet i dont ne par xp un i dont vēlas, lai, piemēram, virtuālās atmiņas vai kaut ko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atbalsts ir nenozīmīgs anyway.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bet jūs varētu pievienot papildus 4GB RAM! |
|
| |||
| |||
| Nē, jūs varētu pievienot papildus 4GB slikti optimizēta cietvielu diskatmiņa ar lēnu USB standarts ir ļoti tālu no NORTHBRIDGE, ka nav absolūti nekā Windows, taču subsidēs flash drive manufacturers.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash drive max joslas platums 20-30 MB / s. Max joslas platumu, DDR-333 RAM, par 4GB / s, maks joslas platumu DDR-2 800MHz, vairāk 8.5GB / s. Apskatīt, kur ātrums kļūst jautājums?
|
| Bookmarks |