![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| na Vista można użyć jednego, aby dodać więcej pamięci RAM w komputerze, ale istnieje sposób na wszystkich i może to zrobić w XP?
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I nie ma na Vista, ale nie na temat i dont xp i ja dont want to be like pamięci wirtualnej lub coś |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W pobudzenia jest nieznaczna anyway.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ale można dodać dodatkowe 4 GB pamięci RAM! |
|
| |||
| |||
| Nie można dodać dodatkowe 4GB słabo zoptymalizowane półprzewodnikowe pamięci poprzez powolne USB standardowego bardzo daleko od Northbridge, że absolutnie nic nie robi dla systemu Windows, ale subsydiować flash drive producentów.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash Drive maks. szerokość pasma, 20-30 MB / s. Max pasma RAM DDR-333, około 4 GB / s, maks. pasma 800MHz DDR-2, ponad 8.5GB / s. Sprawdź, gdzie prędkość jest problem?