![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
na vista môžete použiť jeden pridať viac operačnej pamäte počítača, ale je tam nejakým spôsobom vôbec môžem urobiť pre xp?
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|||
|
|||
|
Já ne to na Vista, ale i dont ne xp a asi i dont want to byť ako virtuálnu pamäť, alebo nič
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Posilňujúci je rovnako zanedbateľný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
, Ale môžete pridať ďalšie 4GB RAM!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie, môžete pridať ďalšie 4gb špatně optimalizované pevnej-stav disku cez pomalé USB štandard veľmi ďaleko od Northbridge, že nemá absolútne nič pre Windows, ale dotovať flash disk výrobcov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
flash disk max šírku pásma, 20-30 MB / s. Max. Priepustnosť DDR-333 RAM, cca 4GB / s, max priepustnosť DDR-2 800MHz, cez +8.5 gigabajt / s. zistiť, kde sa stáva problémom rýchlosť?