![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на Видик, можете да користите за додавање више РАМ-а за ваше рачунар, али је ли било који начин на све што сам могао учинити за ксп?
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| И не чини на видик, али ја донт но о ксп и ја донт оскудица то бити попут виртуалне меморије или ништа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе подстакла је несигнификантни Аныуаы.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| но могли бисте додали додатни 4ГБ РАМ-а! |
|
| |||
| |||
| Не можете додати додатни 4ГБ лоше оптимизована крутог стања диска за складиштење преко УСБ стандард изузетно спорог далеко од нортхбридге да се апсолутно ништа за Уиндоуси но субвенционирати бљесак возити произвођача.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бљесак возити макс бандуитх, 20-30 МБ / с. Макс бандуитх од ДДР-333 РАМ, 4ГБ о / с, макс бандуитх од ДДР-2 800МХз, преко 8.5ГБ / с. Погледајте где брзо постаје проблем?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс 360 - Бљесак Возити | геектраинер | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 22. јула 2008 10:31 |
| Пих Молимо Фласх Дриве? | КаноакаВирус | Дривес & Измјењиви медији | 9 | 22 април 2008 15:43 |
| Тражите право фласх дриве | ЦЕ Јонес | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 4 фебруар 2008 10:38 |
| 8ГБ фласх дриве-само 30 $! | цхеесепуфф | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 26 јануар 2008 00:20 |
| Фласх Дриве | нвинеыард | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 23 аугуст 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |