![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilgisayarınızda daha fazla RAM eklemek için kullanabilirsiniz manzara ama burada bana at XP için bile herhangi bir yolu var mı?
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben bu manzara ama hiç XP ve dont I dont bu sanal bellek falan gibi olmak istediğiniz bir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu artırmak zaten önemsiz olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ancak bir 4GB RAM ekleyebilirsiniz! |
|
| |||
| |||
| Hayır, yavaş standart USB üzerinden Windows için kesinlikle sadece sürücü üreticileri flaş iane bu Northbridge çok uzak bir 4GB kötü optimize katı durum diski depolama ekleyebilirsiniz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| flash sürücü maksimum bant genişliği, 20-30 MB / s DDR Max bant genişliği-333 RAM, hakkında 4GB / DDR biri, en fazla bant genişliği-2 800MHz, üzerinde 8.5GB / s bakın nerede hızlı bir sorun olur?