![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
![]() Здрасти на всички, аз знам това звучи като глупав въпрос, но аз никога не винаги използват флаш диск, дори не веднъж, дори не го видял да се използват, ако някога съм транспорт данни като музика снимки и т.н. аз използван CD's, а аз съм се чудех Ако използвате флаш диск ще бъде бърз, по-евтини и по-лесно? е въпрос на залепване го в USB порт, търси го и сменяеми устройства за съхранение, и ако аз съм правилното досега Къде мога да отида от там вносител на данни мъдър, ще трябва да намерите желания файл, и или изпрати или плъзнете го представя на флаш памет? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да имаш в едно, плъзнете и пуснете
Далеч по-добре, отколкото чрез CD's ММО
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
А голямо Наздраве, бях притеснен Трябваше да инсталирате софтуера и минават през дълъг период преди въвеждането на данни за възпламеняване на всеки път, когато го употребявали като ще се използват ежедневно, благодаря отново за потвърждение.
|
|
|
|||
|
|||
|
kanoakavirus, ако някога сте объркано наоколо с MP3-плейър, ще знаете как да използвате флаш диск.
SWF Проучете TeraCopy. Той удари Отмахни Windows вградена в превод. Имам прехвърлени над 2 участия на музика само за няколко секунди с него. Много бързо! Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Woah благодаря ти много злото.
|
|
|
|||
|
|||
|
Още един въпрос, да речем, ако съм 20 картини и 20 песни върху флаш диск, след което го на приятелите къща остана в един от неговите USB портове може просто гледате снимки и да слушате песните от отиваш във флаш-диск чрез сменяемите устройства с багаж или да се направи това би аз трябва да ги качите върху компютъра, първо? като един от моите приятели в частност е несигурен. (Аз използван към каша наоколо с вируси)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вие може да играе направо от flas карам, но трябва да се пазят флаш диск свързан когато правиш нещо с файлове
|
|||
|
|||
|
Наздраве изкупуване 4GB flashdrive на приятел за банкнота от пет долара ^ _ ^
|
|
|
|||
|
|||
|
Тук е друг инструмент.
Downloads: Изтегли от Rapidshare - 303kb Изтегляне от Technibble.com - 303kb Цитат:
|
|
|
|||
|
|||
|
Исус е там нищо не е софтуер за Ако LOL, благодаря ви много, ще вляза при удобен най-вече за втора ръка флаш диск.
|