menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Flash Drive pomlaskávat prosím?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. duben 2008, 11:29
Dárce Skupina

Ahoj všem, vím, že to zní, jako hloupá otázka, ale já jsem nikdy použit flash disk, a to ani jednou, a to ani vidět, že se použije, i když někdy dopravní data, jako jsou hudební pics etc i použitých CD, ale jsem přemýšlela v případě použití flash disku bude rychlejší, levnější a jednodušší? je to záležitost vykrvovacího ji do USB portu, hledá ji v zařízení a vyměnitelného úložiště, a pokud jsem správně tak daleko, kdy mám jít od toho import dat moudrý, by i jen tak najít požadovaný soubor, a to buď poslat nebo přetáhnout ji na flash disk?
Old 22. duben 2008, 11:36
Moderátor skupiny

Jo máš to v jednom, drag and drop
Daleko lepší než pomocí CD IMO

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 22. duben 2008, 11:44
Dárce Skupina

Ah velký fandí, i se obává i museli instalovat software a procházejí dlouhou dobu před uvedením data na flash pokaždé jsem použil jako budu používáte denně, a to především díky znovu pro potvrzení.
Old 22. duben 2008, 11:45
Moderátor skupiny

kanoakavirus pokud jste někdy zmatený přibližně s MP3 přehrávači budete vědět, jak používat flash disk.

SWF check out TeraCopy. Je fouká pryč Windows postaven v převodu. I převedl přes 2 koncertů hudby během několika sekund se to. Velmi rychlé!

Citace:
TeraCopy je kompaktní program navržen tak, aby kopírovat a přesouvat soubory v maximální možné rychlosti, který poskytuje uživateli řadu funkcí:
  • Kopírování souborů rychleji. TeraCopy používá dynamicky upravené nárazníky snížit hledat krát. Asynchronní kopii urychluje přenos souborů mezi dvěma fyzický pevný disk.
  • Pozastavit a obnovit přenos souborů. Pauza kopírovat proces kdykoliv uvolnit systémové prostředky a pokračovat s jediným kliknutím.
  • Chyba při vymáhání pohledávek. V případě kopírování chybu, TeraCopy pokusí několikrát a v horším případě jen vynechává spisu, nikoliv o ukončení celého převodu.
  • Interaktivní seznam souborů. TeraCopy ukazuje nepodařilo přenos souborů a umožňuje opravu problému a znovu jen problém soubory.
  • Shell integraci. TeraCopy může zcela nahradit Explorer funkce kopírovat a přesouvat, což umožňuje práci se soubory jako obvykle.
  • 64-bit OS podporu. Shell integraci pracuje v obou 32-bit a 64-bit verzi XP a Vista.
  • Plná podpora Unicode.

Old 22. duben 2008, 11:55
Dárce Skupina

Woah děkujeme Evil.
Old 22. duben 2008, 12:10
Dárce Skupina

Ještě jedna otázka, řekl bych dát 20 obrázků a 20 písní na flash disku, potom ji vzal do přátel domě uvízl v jedné z jeho USB porty by i jen prohlížení obrázků a poslech písní od cesty do flash disk prostřednictvím zařízení s vyměnitelným úložištěm nebo dělat, že jsem chtěl nahrát je na počítači první? jako jeden z mých přátel zejména je nespolehlivý. (Kdysi jsem kutit s viry)
Old 22. duben 2008, 12:26
Dárce Skupina

Můžete hrát přímo z flas disku, nicméně je třeba držet se flash disk připojen, pokud děláte něco se soubory

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 22. duben 2008, 15:06
Dárce Skupina

Nazdraví koupi 4GB flashdrive od přítele pro pětidolarovka ^ _ ^
Old 22. duben 2008, 15:13
Moderátor skupiny

Tady je jiný nástroj.

Ke stažení:
Download z Rapidshare - 303 kb
Stáhnout z Technibble.com - 303 kb

Citace:
Zkontrolujte Flash (aka ChkFlsh) je malý, samostatný, přenosné utilita na kontrolu zdraví flash disky. Nejužitečnější část Zkontrolujte Flash je, že se může spustit číst a psát test na jednotce. Při čtení a zápisu zkoušky vyplňuje flash disk s dočasný soubor, aby se ujistil, že flash disk je velikost, že říká, že je. To je problém, protože mnoho fingovanými flash disky jako levné ty jsou k dispozici na eBay hacknutý na zprávu, že Windows jsou 8gb nebo tak, ale jsou opravdu jen 64 MB.
Zkontrolujte Flash má také "řídit map" úsek, který vám ukáže, žádné vadné sektory na vašem flash disku.
Zkontrolujte, Flash lze také spustit test čitelnosti na disku a uložit / nahrát obraz ze souborů na disku pro účely zálohování.
Zdroj

Old 22. duben 2008, 15:43
Dárce Skupina

Ježíš je tam nic nemáte software pro Ef lol, děkujeme, přijde vhod zejména na druhé straně flash disk.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.