![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
![]() Ahoj všem, vím, že to zní, jako hloupá otázka, ale já jsem nikdy použit flash disk, a to ani jednou, a to ani vidět, že se použije, i když někdy dopravní data, jako jsou hudební pics etc i použitých CD, ale jsem přemýšlela v případě použití flash disku bude rychlejší, levnější a jednodušší? je to záležitost vykrvovacího ji do USB portu, hledá ji v zařízení a vyměnitelného úložiště, a pokud jsem správně tak daleko, kdy mám jít od toho import dat moudrý, by i jen tak najít požadovaný soubor, a to buď poslat nebo přetáhnout ji na flash disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo máš to v jednom, drag and drop Daleko lepší než pomocí CD IMO
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ah velký fandí, i se obává i museli instalovat software a procházejí dlouhou dobu před uvedením data na flash pokaždé jsem použil jako budu používáte denně, a to především díky znovu pro potvrzení. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus pokud jste někdy zmatený přibližně s MP3 přehrávači budete vědět, jak používat flash disk. SWF check out TeraCopy. Je fouká pryč Windows postaven v převodu. I převedl přes 2 koncertů hudby během několika sekund se to. Velmi rychlé! Citace:
|
|
| |||
| |||
| Woah děkujeme Evil. |
|
| |||
| |||
| Ještě jedna otázka, řekl bych dát 20 obrázků a 20 písní na flash disku, potom ji vzal do přátel domě uvízl v jedné z jeho USB porty by i jen prohlížení obrázků a poslech písní od cesty do flash disk prostřednictvím zařízení s vyměnitelným úložištěm nebo dělat, že jsem chtěl nahrát je na počítači první? jako jeden z mých přátel zejména je nespolehlivý. (Kdysi jsem kutit s viry) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete hrát přímo z flas disku, nicméně je třeba držet se flash disk připojen, pokud děláte něco se soubory
| |||
| |||
| Nazdraví koupi 4GB flashdrive od přítele pro pětidolarovka ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Tady je jiný nástroj. Ke stažení: Download z Rapidshare - 303 kb Stáhnout z Technibble.com - 303 kb Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ježíš je tam nic nemáte software pro Ef lol, děkujeme, přijde vhod zejména na druhé straně flash disk. |