![]() |
|
| |||
| |||
![]() Hey όλα, το ξέρω αυτό ακούγεται σαν χαζή ερώτηση, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει flash drive, που δεν ακόμη μία φορά, δεν θα δει ακόμη να χρησιμοποιηθεί, αν ποτέ μεταφορά δεδομένων όπως μουσική φωτογραφίες κλπ. i χρησιμοποιούνται Cd του αλλά είμαι αναρωτιούνται αν με τη χρήση Flash Drive θα είναι ταχύτερη, φθηνότερη και ευκολότερη; είναι ένα θέμα που εμμένουν σε μια θύρα USB, που αναζητούν σε συσκευές και αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης, και αν είμαι σε σωστό μέτρο πού θα πάω από εκεί εισαγωγής δεδομένων σοφή, θα έχω μόνο για να βρείτε το αρχείο που θέλετε και είτε στείλει ή να σύρετε με το flash drive; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι έχεις το ένα, drag and drop Πολύ καλύτερα από CD με τη χρήση του ΙΜΟ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ah μεγάλη cheers, Ανησυχούσα είχα για την εγκατάσταση λογισμικού και περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τα δεδομένα για το φλας χρησιμοποιείται κάθε φορά που αυτό θα είναι όπως το χρησιμοποιεί καθημερινά, ευχαριστώ ξανά για την επιβεβαίωση. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus αν έχετε ποτέ messed περίπου με ένα MP3 player σας θα γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει ένα flash drive. SWF check out TeraCopy. Θα φυσάει μακριά το Windows χτισμένο σε μεταβίβαση. Έχω μεταφερθεί πάνω από 2 συναυλίες μουσικής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με αυτό. Πολύ γρήγορα! Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Woah ευχαριστώ πολύ Evil. |
|
| |||
| |||
| Άλλη μία ερώτηση, αν μου πει που 20 φωτογραφίες και 20 τραγούδια σε ένα flash drive, τότε πήρε φίλους σε ένα σπίτι που κόλλησε σε μία από τις θύρες USB θα μπορούσε απλά δείτε τις φωτογραφίες και να ακούσετε τα τραγούδια από το να εισέλθει στην Flash Drive μέσω συσκευών με αφαιρούμενη αποθήκευση ή να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ανεβάσετε τα πάνω του υπολογιστή πρώτα; ως ένας από τους φίλους μου κυρίως είναι αναξιόπιστος. (I χρησιμοποιούνται σε χάος γύρω με ιούς) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να παίξετε κατευθείαν από τον flas οδήγησης, ωστόσο θα πρέπει να διατηρηθεί το flash drive συνδέεται κάθε φορά που κάνετε κάτι με τα αρχεία
| |||
| |||
| Cheers αγοράζουν 4GB flashdrive ενός φίλου για πεντόλιρο ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι ένα άλλο εργαλείο. Λήψεις: Κατεβάστε από Rapidshare - 303KB Κατεβάστε από Technibble.com - 303KB Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ο Ιησούς δεν υπάρχει τίποτα δεν έχετε το λογισμικό για την Ef lol, ευχαριστώ πολύ, θα έρθει σε ιδιαίτερα βολικό για δεύτερη πλευρά Flash Drive. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & Console Gaming | 1 | 22 Ιουλ 2008 10:31 |
| Ψάχνετε για το δικαίωμα Flash Drive | CE Jones | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 4 Φεβ 2008 10:38 |
| Flash Drive; | cheesewheels99 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 1 Φεβ 2008 23:55 |
| 8GB flash drive-μόνο $ 30!! | cheesepuff | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 26 Ιαν 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23 Αυγ 2007 05:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |