μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Flash Drive Tut Παρακαλώ;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Απρ 2008, 11:29
Ομάδα Δωρητών

Default Flash Drive Tut Παρακαλώ;

Hey όλα, το ξέρω αυτό ακούγεται σαν χαζή ερώτηση, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει flash drive, που δεν ακόμη μία φορά, δεν θα δει ακόμη να χρησιμοποιηθεί, αν ποτέ μεταφορά δεδομένων όπως μουσική φωτογραφίες κλπ. i χρησιμοποιούνται Cd του αλλά είμαι αναρωτιούνται αν με τη χρήση Flash Drive θα είναι ταχύτερη, φθηνότερη και ευκολότερη; είναι ένα θέμα που εμμένουν σε μια θύρα USB, που αναζητούν σε συσκευές και αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης, και αν είμαι σε σωστό μέτρο πού θα πάω από εκεί εισαγωγής δεδομένων σοφή, θα έχω μόνο για να βρείτε το αρχείο που θέλετε και είτε στείλει ή να σύρετε με το flash drive;
Old 22 Απρ 2008, 11:36
Συντονιστής Ομάδας

Ναι έχεις το ένα, drag and drop
Πολύ καλύτερα από CD με τη χρήση του ΙΜΟ

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 22 Απρ 2008, 11:44
Ομάδα Δωρητών

Ah μεγάλη cheers, Ανησυχούσα είχα για την εγκατάσταση λογισμικού και περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα πριν τα δεδομένα για το φλας χρησιμοποιείται κάθε φορά που αυτό θα είναι όπως το χρησιμοποιεί καθημερινά, ευχαριστώ ξανά για την επιβεβαίωση.
Old 22 Απρ 2008, 11:45
Συντονιστής Ομάδας

kanoakavirus αν έχετε ποτέ messed περίπου με ένα MP3 player σας θα γνωρίζει πώς να χρησιμοποιήσει ένα flash drive.

SWF check out TeraCopy. Θα φυσάει μακριά το Windows χτισμένο σε μεταβίβαση. Έχω μεταφερθεί πάνω από 2 συναυλίες μουσικής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με αυτό. Πολύ γρήγορα!

Απόσπασμα:
TeraCopy είναι ένα συμπαγές πρόγραμμα σχεδιασμένο για να αντιγράψετε και να μετακινήσετε τα αρχεία με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, παρέχοντας στο χρήστη πολλά χαρακτηριστικά:
  • Αντιγράψτε τα αρχεία ταχύτερα. TeraCopy χρήσεις προσαρμόζονται δυναμικά buffers επιδιώξει να μειώσει φορές. Ασύγχρονη αντίγραφο επιταχύνει τη μεταφορά αρχείων μεταξύ δύο φυσικούς σκληρούς δίσκους.
  • Παύση και επανέναρξη μεταφορές αρχείων. Παύση αντίγραφο διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή για να απελευθερώσουν πόρους του συστήματος και να συνεχίσει με ένα μόνο κλικ.
  • Σφάλμα ανάκτησης. Σε περίπτωση σφάλματος αντίγραφο, TeraCopy θα προσπαθήσει πολλές φορές και στην χειρότερη περίπτωση μόνο κάδους το αρχείο, δεν περάτωση το σύνολο της μεταφοράς.
  • Διαδραστική αρχείου καταλόγου. TeraCopy δείχνει παρέλειψε μεταφορές αρχείων και σας επιτρέπει να το διορθώσει και ξανά μόνο το πρόβλημα των αρχείων.
  • Shell ολοκλήρωσης. TeraCopy μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως Explorer αντίγραφο κίνηση και τις λειτουργίες, που επιτρέπει την εργασία με αρχεία ως συνήθως.
  • 64-bit OS υποστήριξη. Shell ένταξη έργων στα δύο 32-bit και 64-bit εκδόσεις των XP και Vista.
  • Πλήρης υποστήριξη Unicode.

Old 22 Απρ 2008, 11:55
Ομάδα Δωρητών

Woah ευχαριστώ πολύ Evil.
Old 22 Απρ 2008, 12:10
Ομάδα Δωρητών

Άλλη μία ερώτηση, αν μου πει που 20 φωτογραφίες και 20 τραγούδια σε ένα flash drive, τότε πήρε φίλους σε ένα σπίτι που κόλλησε σε μία από τις θύρες USB θα μπορούσε απλά δείτε τις φωτογραφίες και να ακούσετε τα τραγούδια από το να εισέλθει στην Flash Drive μέσω συσκευών με αφαιρούμενη αποθήκευση ή να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ανεβάσετε τα πάνω του υπολογιστή πρώτα; ως ένας από τους φίλους μου κυρίως είναι αναξιόπιστος. (I χρησιμοποιούνται σε χάος γύρω με ιούς)
Old 22 Απρ 2008, 12:26
Ομάδα Δωρητών

Μπορείτε να παίξετε κατευθείαν από τον flas οδήγησης, ωστόσο θα πρέπει να διατηρηθεί το flash drive συνδέεται κάθε φορά που κάνετε κάτι με τα αρχεία

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 22 Απρ 2008, 15:06
Ομάδα Δωρητών

Cheers αγοράζουν 4GB flashdrive ενός φίλου για πεντόλιρο ^ _ ^
Old 22 Απρ 2008, 15:13
Συντονιστής Ομάδας

Εδώ είναι ένα άλλο εργαλείο.

Λήψεις:
Κατεβάστε από Rapidshare - 303KB
Κατεβάστε από Technibble.com - 303KB

Απόσπασμα:
Ελέγξτε Flash (γνωστός και ως ChkFlsh) είναι ένα μικρό, αυτόνομα, φορητά χρησιότητας σχεδιασμένα για τον έλεγχο της υγείας των flash drives. Το πιο χρήσιμο μέρος του Flash έλεγχος είναι ότι μπορεί να εκτελέσετε μια δοκιμή διαβάζει και να γράφει στη μονάδα δίσκου. Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης και εγγραφής δοκιμή που γεμίζει το flash drive με ένα προσωρινό αρχείο για να βεβαιωθείτε ότι ο Flash Drive είναι το μέγεθος που λέει ότι είναι. Αυτό είναι ένα θέμα που πολλοί ψεύτικο flash drives, όπως το φθηνό διαθέσιμων για το eBay είναι hacked για την έκθεση σε Windows ότι είναι 8GB ή ναι, αλλά είναι πραγματικά μόνο 64MB.
Ελέγξτε Flash έχει επίσης ένα "χάρτη οδήγησης" τμήμα το οποίο θα σας δείξει κανένα κακό για τους τομείς σας flash drive.
Ελέγξτε το Flash μπορεί επίσης να εκτελέσετε μια δοκιμή αναγνωσιμότητας για τον δυναμισμό και την αποθήκευση / φόρτωση μια εικόνα από τα αρχεία στη μονάδα δίσκου για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
Πηγή

Old 22 Απρ 2008, 15:43
Ομάδα Δωρητών

Ο Ιησούς δεν υπάρχει τίποτα δεν έχετε το λογισμικό για την Ef lol, ευχαριστώ πολύ, θα έρθει σε ιδιαίτερα βολικό για δεύτερη πλευρά Flash Drive.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC & Console Gaming 1 22 Ιουλ 2008 10:31
Ψάχνετε για το δικαίωμα Flash Drive CE Jones Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 4 Φεβ 2008 10:38
Flash Drive; cheesewheels99 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 1 Φεβ 2008 23:55
8GB flash drive-μόνο $ 30!! cheesepuff Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 26 Ιαν 2008 00:20
Flash Drive nvineyard Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 23 Αυγ 2007 05:26
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.