manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Pih Molimo Flash Drive?

Reply

Thread Tools
Old 22 tra 2008, 11:29
Donatorska Grupa

Hej svi, znam ovo zvuči kao glupo pitanje, ali nikad nisam koristio ikad bljesak voziti, pa ni jednom, ni ne vidi ga se, ako sam ikada transporta podataka kao što su glazba pics etc ja iskorišten Cd-a ali sam zadivljen Ako koristite bljesak voziti bi bilo brže, lakše i jeftinije? je to pitanje priljepljivanje ga na USB port, tražite ga u Uređaji za pohranu i Prenosno, i ako sam ispraviti dosadašnje Gdje ću otići odande uvoze podataka mudri, ja bih samo da pronađete željenu datoteku i / ili slati ili povucite ga na bljesak voziti?
Old 22 tra 2008, 11:36
Moderator / ica grupe

Yep imaš ga u jednom, povucite i ispustite
Daleko bolje nego pomoću CD-IMO

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 22 tra 2008, 11:44
Donatorska Grupa

Ah veliki živjeli, bio sam zabrinut sam morao instalirati softver i proći dugo prije stavljanja podataka na flash svaki put kad sam ga koristiti kao il se svakodnevno koriste ga, hvala opet za potvrdu.
Old 22 tra 2008, 11:45
Moderator / ica grupe

kanoakavirus ako ste ikada messed okolo sa MP3 player znat ćete kako koristiti flash drive.

SWF check out TeraCopy. Puše daleko Windows izgrađen transfer. Imam prebačen preko 2 nastupe glazbe u samo nekoliko sekundi s njom. Vrlo brz!

Quote:
TeraCopy je kompaktan program dizajniran za kopiranje i premještanje datoteka na maksimalnu moguću brzinu, pod uvjetom da je korisnik mnogo značajki:
  • Kopiraj kartoteka brže. TeraCopy koristi dinamički podešava buffers za smanjenje tražiti puta. Asinkroni kopiju ubrzava prijenos datoteka između dva fizička tvrdo Pogoni.
  • Pauzirati i nastaviti file transfere. Pauziraj kopiju proces u bilo kojem trenutku kako bi oslobodili resurse sustava i nastaviti s jednim klikom.
  • Oporavak od pogreške. U slučaju kopirajte pogreška, TeraCopy će pokušati više puta i na pogoršana slučaj jednostavno preskače datoteke, a ne cijeli otkazivanje prijenosa.
  • Interaktivna lista datoteka. TeraCopy prikazuje failed transfere datoteka i omogućuje vam da riješili problem i recopy jedini problem datoteke.
  • Shell integracije. TeraCopy može u potpunosti zamijeniti Explorer kopiranje i premještanje funkcija, omogućujući vam rad sa datotekama, kao i obično.
  • 64-bitni OS support. Shell integration djela u obje 32-bitni i 64-bitnim verzijama XP i Vidik.
  • Puna Unicode podrška.

Old 22 tra 2008, 11:55
Donatorska Grupa

Woah puno hvala Zla.
Old 22 tra 2008, 12:10
Donatorska Grupa

Jedno pitanje više, recimo ako ja put 20 slike i 20 pjesama na bljesak voziti, onda su ga u kući prijatelja zaglavi se u jednoj od svojih usb portovi mogao sam samo vidjeti slike i slušati pjesme od odlaska u flash drive via removable storage uređaje ili činiti da bi se sam da učitajte ih na računalo prvi? kao jedan od mojih prijatelja posebno je nepouzdan. (I koristi za nered okolo sa virusima)
Old 22 tra 2008, 12:26
Donatorska Grupa

Možete igrati s flas ravno voziti, no morate držati flash disk spojen kada radite bilo što sa slika

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 22 tra 2008, 15:06
Donatorska Grupa

Živjeli 4GB flashdrive kupuju od prijatelja za novčanica od pet funti ^ _ ^
Old 22 tra 2008, 15:13
Moderator / ica grupe

Ovdje je još jedan alat.

Downloads:
Download from Rapidshare - 303kb
Preuzmi iz Technibble.com - 303kb

Quote:
Provjerite Flash (aka ChkFlsh) je mali, stajati na miru, prijenosna utility designed to ček zdravlje bljesak Pogoni. Najkorisnijih Provjerite Flash dio je da se može pokrenuti čitati i pisati test na disku. Tijekom čitati i pisati test on ispunja flash disk s privremena datoteka kako bi bili sigurni da je bljesak voziti je veličina da kaže da je. Ovo pitanje je kao što mnogi lažni flash diskovi jeftini poput one su dostupne na eBay sjeckan prijaviti u sustav Windows da su 8GB ili tako, ali su zaista samo 64MB.
Flash Provjerite također ima "drive karta" odjeljak koji će vam pokazati bilo kakve loše sektore na Flash drive.
Ček Bljesak može pokrenuti čitljivost test na disku i spremanje / učitavanje slika datoteka na disku za backup svrhe.
Izvor

Old 22 tra 2008, 15:43
Donatorska Grupa

Isus je tu ništa ne morate softvera za Ef lol, puno hvala, će doći u ruci, posebno za second hand bljesak voziti.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.