![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Hej svi, znam ovo zvuči kao glupo pitanje, ali nikad nisam koristio ikad bljesak voziti, pa ni jednom, ni ne vidi ga se, ako sam ikada transporta podataka kao što su glazba pics etc ja iskorišten Cd-a ali sam zadivljen Ako koristite bljesak voziti bi bilo brže, lakše i jeftinije? je to pitanje priljepljivanje ga na USB port, tražite ga u Uređaji za pohranu i Prenosno, i ako sam ispraviti dosadašnje Gdje ću otići odande uvoze podataka mudri, ja bih samo da pronađete željenu datoteku i / ili slati ili povucite ga na bljesak voziti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep imaš ga u jednom, povucite i ispustite Daleko bolje nego pomoću CD-IMO
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ah veliki živjeli, bio sam zabrinut sam morao instalirati softver i proći dugo prije stavljanja podataka na flash svaki put kad sam ga koristiti kao il se svakodnevno koriste ga, hvala opet za potvrdu. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus ako ste ikada messed okolo sa MP3 player znat ćete kako koristiti flash drive. SWF check out TeraCopy. Puše daleko Windows izgrađen transfer. Imam prebačen preko 2 nastupe glazbe u samo nekoliko sekundi s njom. Vrlo brz! Quote:
|
|
| |||
| |||
| Woah puno hvala Zla. |
|
| |||
| |||
| Jedno pitanje više, recimo ako ja put 20 slike i 20 pjesama na bljesak voziti, onda su ga u kući prijatelja zaglavi se u jednoj od svojih usb portovi mogao sam samo vidjeti slike i slušati pjesme od odlaska u flash drive via removable storage uređaje ili činiti da bi se sam da učitajte ih na računalo prvi? kao jedan od mojih prijatelja posebno je nepouzdan. (I koristi za nered okolo sa virusima) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete igrati s flas ravno voziti, no morate držati flash disk spojen kada radite bilo što sa slika
| |||
| |||
| Živjeli 4GB flashdrive kupuju od prijatelja za novčanica od pet funti ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Ovdje je još jedan alat. Downloads: Download from Rapidshare - 303kb Preuzmi iz Technibble.com - 303kb Quote:
|
|
| |||
| |||
| Isus je tu ništa ne morate softvera za Ef lol, puno hvala, će doći u ruci, posebno za second hand bljesak voziti. |