![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
![]() Hey all, tudom, hogy ez úgy hangzik, mint a hülye kérdés, de még soha nem használt flash meghajtót, nem is egyszer, nem is láttam, hogy lehet használni, ha én valaha szállítási adatok, mint például a zene pics stb én használt CD, de én vagyok kíváncsi Ha a flash meghajtó segítségével lenne gyorsabb, olcsóbb és könnyebb? ez a kérdés ragadt meg egy USB-port, keresi meg a készülékek és a cserélhető tárolók, és ha én vagyok helyes eddig Hova megy onnan importáló adatok bölcs lenne, csak meg kell találni a kívánt fájlt, és bármelyik küldeni, vagy húzza el a flash drive? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja megvan az egyik, drag and drop
Sokkal jobb, mint a CD-IMO
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ó nagy cheers, i aggódott volna, hogy telepítse a szoftvert és megy keresztül egy hosszú időszak, mielőtt adatokat a flash minden alkalommal Régebben azt lesz használja naponta, köszönöm a megerősítést.
|
|
|
|||
|
|||
|
kanoakavirus ha bármikor hírnök körül egy MP3 lejátszó lesz tudom, hogyan kell használni a flash meghajtót.
SWF Kijelentkezés TeraCopy. Meg fúj el a Windows beépített átadását. Én át a 2 koncert a zene pár másodpercre is. Nagyon gyors! Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
Woah nagyon köszönöm Evil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Még egy kérdés, mondjuk, ha én tettem 20 képet és 20-dalok a flash drive-ra, majd elvette a barátok ház ragadtunk, hogy az egyik USB-port is, csak meg a képeket, és hallgatni a dalokat abban, hogy a flash drive via eszközök eltávolítható, vagy nem, hogy nekem van rá feltölteni ezeket a számítógépet először? az egyik barátom az különösen megbízhatatlan. (Régen rendetlenség körül a vírusok)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ön játszhat egyenesen a flas meghajtót, azonban szükség van ahhoz, hogy a flash meghajtó csatlakoztatva, ha csinálsz valamit a kép
|
|||
|
|||
|
Cheers felvásárlási 4GB flashdrive egy barátja ötfontos ^ _ ^
|
|
|
|||
|
|||
|
Itt Egy másik eszköz.
Letöltések: Download from Rapidshare - 303kb Töltse le a Technibble.com - 303kb Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
Jézus ott semmit nem kell szoftver Ef lol, köszönöm szépen, majd jöhet, különösen a használt flash meghajtót.
|