פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

Flash Drive נו בבקשה?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 אפריל 2008, 11:29
קבוצת תורמים

Default Flash Drive נו בבקשה?

היי כולם, אני יודע שזה נשמע כמו שאלה טיפשית אבל אני כבר לא פעם נעשה שימוש בכונן הבזק, אפילו לא פעם אחת, אפילו לא ראיתי את זה לשמש, אם אי פעם אני אוהב את המוסיקה התחבורה נתונים התמונות וכו נהגתי תקליטורים אבל אני תוהה אם אתה משתמש בכונן Flash יהיה מהיר יותר, זול יותר או קל יותר? זה עניין של דבוק אותו ליציאת USB, מחפש אותו ואת התקני אחסון נשלף, ואם אני נכונות עד כה איפה אפשר ללכת משם ייבוא נתונים חכם, אני רק צריך למצוא את הקובץ הרצוי או לשלוח או לגרור אותו אל כונן פלאש?
Old 22 אפריל 2008, 11:36
מנהל קבוצת

כן יש לך את זה אחת, גרור ושחרר
רחוק יותר טוב באמצעות תקליטורים IMO

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 22 אפריל 2008, 11:44
קבוצת תורמים

אה נהדר Cheers, הייתי מודאגת הייתי צריך להתקין את התוכנה ואת לעבור תקופה ארוכה לפני בהצבת הנתונים על Flash בכל פעם השתמשתי בו יהיה להשתמש בו מדי יום, תודה שוב על האישור.
Old 22 אפריל 2008, 11:45
מנהל קבוצת

kanoakavirus אם אי פעם עם messed סביב MP3 Player אתה יודע איך להשתמש בפלש הכונן.

SWF בדוק TeraCopy. זה מכות ממך את ההעברה נבנה ב-Windows. יש לי העביר במשך 2 gigs המוסיקה בתוך מספר שניות, עם זה. מאוד מהיר!

ציטוט:
TeraCopy היא קומפקטית תוכנית שנועדה להעתיק או להעביר קבצים ב המרבי האפשרי במהירות, ומספק למשתמש הרבה תכונות:
  • העתקת קבצים מהר יותר. TeraCopy משתמשת באופן דינמי מותאם buffers לצמצם מחפשים פעמים. אסינכרוני להעתיק את קובץ במהירויות העברה בין שני כוננים קשיחים פיזיים.
  • השהה ו לחדש העברות קבצים. הפסק להעתיק תהליך, בכל עת, כדי לפנות משאבי מערכת והמשך בלחיצה אחת.
  • שגיאה התאוששות. במקרה של שגיאה להעתיק, TeraCopy תנסה כמה פעמים על מקרה יותר גרוע פשוט מדלגת על הקובץ, לא הפסקת את כל ההעברה.
  • רשימת הקבצים אינטראקטיבית. TeraCopy מראה נכשל העברות קבצים וכן מאפשרת לך לפתור את הבעיה ו מחדש רק בעיה קבצים.
  • מעטפת אינטגרציה. TeraCopy יכול להחליף לחלוטין סייר להעתיק ו להעביר פונקציות, אשר מאפשרים לך לעבוד עם קבצים כרגיל.
  • 64 סיביות של מערכת ההפעלה תומך. מעטפת שילוב עובדת בשני 32 סיביות ו -64 סיביות של XP ו Vista.
  • Unicode תמיכה מלאה.

Old 22 אפריל 2008, 11:55
קבוצת תורמים

Woah תודה רבה הרע.
Old 22 אפריל 2008, 12:10
קבוצת תורמים

עוד שאלה אחת, אם אני אומר לשים 20 תמונות ו 20 שירים על גבי כונן הבזק, ואז לקחו אותו לבית של חברים זה תקוע באחד יציאות USB שלו אני יכול רק להציג את התמונות שמע את השירים מ הולך לתוך כונן Flash באמצעות התקנים עם אחסון נשלף או לעשות את זה הייתי צריך להעלות אותם על גבי המחשב הראשון? כאחד החברים שלי בפרט היא untrustworthy. (אני רגיל לשחק עם וירוסים)
Old 22 אפריל 2008, 12:26
קבוצת תורמים

אתה יכול לשחק ישר מחוץ flas הכונן, אך עליך לשמור את כונן הבזק מחובר בכל פעם שאתם עושים משהו עם הקבצים

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 22 אפריל 2008, 15:06
קבוצת תורמים

קונה 4GB flashdrive לחיים של חבר עבור חמישיה ^ _ ^
Old 22 אפריל 2008, 15:13
מנהל קבוצת

כאן הוא כלי נוסף.

הורדות:
הורדה מ Rapidshare - 303kb
הורד מ Technibble.com - 303kb

ציטוט:
בדוק פלאש (aka ChkFlsh) היא קטנה, עומדת לבד, ניידים כלי עזר שנועד לבדוק את תקינות של כונני הבזק. שימושי ביותר חלק בדוק פלאש היא שהוא יכול להריץ קריאה וכתיבה בדיקה על הכונן. במהלך קריאה וכתיבה לבדוק אותו ממלא את כונן Flash עם קובץ זמני, כדי לוודא את Flash drive הוא גודל שהוא אומר שהוא. זוהי בעיה כמה מזויפים כונני הבזק זולים כמו אלו זמינים ב eBay הם hacked לדווח ל-Windows כי הם 8GB או כך, אבל הם באמת רק 64MB.
בדוק פלאש יש גם "כונן המפה" סעיף אשר יציג את כל המגזרים רע על כונן Flash.
בדוק פלאש יכול להריץ גם במבחן הקריאה בכונן ולשמור / לטעון תמונה של הקבצים בכונן גיבוי עבור מטרות.
מקור

Old 22 אפריל 2008, 15:43
קבוצת תורמים

ישוע הוא שם כלום אין לך תוכנות Ef LOL, תודה רבה, יגיע שימושי במיוחד עבור כונן פלאש יד שנייה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC & קונסולת משחקים 1 22 יולי 2008 10:31
מחפש את הזכות לנהוג Flash לסה"נ ג 'ונס כוננים & נשלפת 1 4th פברואר 2008 10:38
כונן פלאש? cheesewheels99 כוננים & נשלפת 6 ב -1 פברואר 2008 23:55
8GB כונן פלאש 30 $ בלבד! cheesepuff כוננים & נשלפת 3 26 ינואר 2008 00:20
Flash Drive nvineyard כוננים & נשלפת 3 23 אוגוסט 2007 05:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.