![]() |
|
| |||
| |||
![]() היי כולם, אני יודע שזה נשמע כמו שאלה טיפשית אבל אני כבר לא פעם נעשה שימוש בכונן הבזק, אפילו לא פעם אחת, אפילו לא ראיתי את זה לשמש, אם אי פעם אני אוהב את המוסיקה התחבורה נתונים התמונות וכו נהגתי תקליטורים אבל אני תוהה אם אתה משתמש בכונן Flash יהיה מהיר יותר, זול יותר או קל יותר? זה עניין של דבוק אותו ליציאת USB, מחפש אותו ואת התקני אחסון נשלף, ואם אני נכונות עד כה איפה אפשר ללכת משם ייבוא נתונים חכם, אני רק צריך למצוא את הקובץ הרצוי או לשלוח או לגרור אותו אל כונן פלאש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן יש לך את זה אחת, גרור ושחרר רחוק יותר טוב באמצעות תקליטורים IMO
|
| |||
| |||
| אה נהדר Cheers, הייתי מודאגת הייתי צריך להתקין את התוכנה ואת לעבור תקופה ארוכה לפני בהצבת הנתונים על Flash בכל פעם השתמשתי בו יהיה להשתמש בו מדי יום, תודה שוב על האישור. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus אם אי פעם עם messed סביב MP3 Player אתה יודע איך להשתמש בפלש הכונן. SWF בדוק TeraCopy. זה מכות ממך את ההעברה נבנה ב-Windows. יש לי העביר במשך 2 gigs המוסיקה בתוך מספר שניות, עם זה. מאוד מהיר! ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| Woah תודה רבה הרע. |
|
| |||
| |||
| עוד שאלה אחת, אם אני אומר לשים 20 תמונות ו 20 שירים על גבי כונן הבזק, ואז לקחו אותו לבית של חברים זה תקוע באחד יציאות USB שלו אני יכול רק להציג את התמונות שמע את השירים מ הולך לתוך כונן Flash באמצעות התקנים עם אחסון נשלף או לעשות את זה הייתי צריך להעלות אותם על גבי המחשב הראשון? כאחד החברים שלי בפרט היא untrustworthy. (אני רגיל לשחק עם וירוסים) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לשחק ישר מחוץ flas הכונן, אך עליך לשמור את כונן הבזק מחובר בכל פעם שאתם עושים משהו עם הקבצים
| |||
| |||
| קונה 4GB flashdrive לחיים של חבר עבור חמישיה ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| כאן הוא כלי נוסף. הורדות: הורדה מ Rapidshare - 303kb הורד מ Technibble.com - 303kb ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ישוע הוא שם כלום אין לך תוכנות Ef LOL, תודה רבה, יגיע שימושי במיוחד עבור כונן פלאש יד שנייה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & קונסולת משחקים | 1 | 22 יולי 2008 10:31 |
| מחפש את הזכות לנהוג Flash | לסה"נ ג 'ונס | כוננים & נשלפת | 1 | 4th פברואר 2008 10:38 |
| כונן פלאש? | cheesewheels99 | כוננים & נשלפת | 6 | ב -1 פברואר 2008 23:55 |
| 8GB כונן פלאש 30 $ בלבד! | cheesepuff | כוננים & נשלפת | 3 | 26 ינואר 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | כוננים & נשלפת | 3 | 23 אוגוסט 2007 05:26 |
| שרשרת כלים | |
| |