![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
![]() Ei, aš tai žinau, kaip skamba kvailas klausimas, bet aš niekada niekada naudojama flash drive, net ne vieną kartą, net nėra matę būti panaudotos, jei aš kada nors transporto duomenis, pavyzdžiui, muzikos Pics tt aš CD, bet man įdomu Jei naudojate flash drive būtų greičiau, pigiau ir paprasčiau? tai strigimo ją USB klausimą, ieškome jo įrenginių ir išimamų, ir jeigu aš teisingai tiek, kiek, kur man eiti iš ten importuoti duomenis protingas, man tiesiog reikia surasti norimą failą, ir arba siųsti arba perkelkite ją į "flash" diską? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep you got jį vieną, drag and drop Daug geriau, nei naudojant CD IMO
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ah puikus Cheers, man buvo neramu man teko įdiegti programinę įrangą ir eiti per ilgą laikotarpį prieš pateikdami duomenis apie "Flash" kiekvieną kartą aš jį kaip viskas bus naudoti jį kasdien, Dar kartą ačiū už patvirtinimą. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus jei kada nors messed around with Mp3 grotuvas jūs žinote, kaip naudoti flash drive. SWF patikrinti TeraCopy. Jis pučia toli Windows pastatytas perdavimo. Aš pervedžiau per 2 koncertai, muzikos tik per kelias sekundes su ja. Labai greitai! Citata:
|
|
| |||
| |||
| Woah Thank you very much Evil. |
|
| |||
| |||
| Dar vienas klausimas, tarkim jei aš įdėti 20 nuotraukų ir 20 dainų į "flash" diską, tada jį paėmė į draugus namas įstrigo ją į vieną iš savo USB galėčiau tik peržiūrėti nuotraukas ir klausytis dainų, kurios patenka į flash drive naudojant prietaisus su nuimamu saugojimo arba tai, kad aš norėjau įkelti juos į kompiuterį pirmiausia? mano draugai, ypač kaip viena yra nepatikimas. (I used to pažaisti su virusais) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite žaisti tiesiai prie flas vairuoti, vis dėlto reikia išlaikyti Flash diskas prijungtas, kai darai ką nors su failais
| |||
| |||
| Cheers pirkti 4GB Flashdrive iš už Penki draugui ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Čia yra dar vienas įrankis. Downloads: Download from Rapidshare - 303kb Atsisiųsti iš Technibble.com - 303kb Citata:
|
|
| |||
| |||
| Jėzus yra ten nieko neturite programinės EF lol, thank you very much, bus naudinga, ypač antra vertus flash drive. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 22 liepa 2008 10:31 |
| Ieškote teisę flash drive | CE Jones | Drives & Removable Media | 1 | 4 vasaris 2008 10:38 |
| Flash drive? | cheesewheels99 | Drives & Removable Media | 6 | 1 vasaris 2008 23:55 |
| 8GB flash drive-only $ 30!! | cheesepuff | Drives & Removable Media | 3 | 26 sausis 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Removable Media | 3 | Rugpjūtis 23, 2007 05:26 |
| Temos įrankiai | |
| |