mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Flash Drive Tut Please?

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 22, 2008, 11:29
Donors Group

Default Flash Drive Tut Please?

Hey all, i zinām kā muļķīgs jautājums izklausās, bet man nekad izmantots flash drive, pat ne vienu, ne pat to redzējuši izmantot, ja es kādreiz transporta datus, piemēram, mūzikas attēli utt es mēdzu CD bet brīnos ja izmanto flash drive būtu ātrāk, lētāk un vienkāršāk? tas ir salīmējot to usb portu jautājums, meklējot to ierīču un Removable Storage, un ja es esmu pareizi līdz šim, ja es varu aiziet no tās importēšanas datu gudrs, man vienkārši ir atrast vajadzīgo failu un vai nu nosūtīt vai velciet to uz flash drive?
Old Aprīlis 22, 2008, 11:36
Moderator Group

Yep jums to vienā, velciet un nometiet
Daudz labāks, nekā izmantojot CD SJO

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Aprīlis 22, 2008, 11:44
Donors Group

Ah liels cheers, man bija bažas man nācās instalēt programmatūru un iet caur ilgu laiku pirms nodošanas datu Flash katru reizi, kad es to izmantoja kā il izmanto to katru dienu, paldies vēlreiz apstiprinājumu.
Old Aprīlis 22, 2008, 11:45
Moderator Group

kanoakavirus ja Jums ir kādreiz messed around with Mp3 player jūs zināt, kā lietot flash drive.

SWF izrakstīšanās TeraCopy. Tā pūš prom Windows celta pārskaitījumu. Man ir nodoti vairāk nekā 2 koncerti mūzikas tikai dažas sekundes ar to. Ļoti ātri!

Quote:
TeraCopy ir kompakts programmas, kas izstrādāta kopēt un pārvietot failus maksimāli iespējamo ātrumu, nodrošinot lietotājam daudz funkcijas:
  • Kopēt failus ātrāk. TeraCopy izmanto dinamiski pielāgot buferi, lai samazinātu meklēt reizes. Asinhronais kopiju paātrina failu pārsūtīšana starp divām fiziskajām cieto disku.
  • Pauzēt un atsākt failu pārsūtīšanu. Pause kopēt procesu jebkurā laikā, lai atbrīvotu sistēmas resursus un turpināt ar vienu klikšķi.
  • Kļūda atgūšanu. Gadījumā kopija kļūdas TeraCopy mēģināšu vairākas reizes un sliktākā gadījumā tikai Lēcieni failu, neizbeidzot visu pārskaitījumu.
  • Interaktīvs failu sarakstu. TeraCopy rāda nav failu pārsūtīšanu un ļauj jums noteikt problēmu un recopy Vienīgā problēma failus.
  • Shell integrāciju. TeraCopy nevar pilnībā aizstāt Explorer kopēt un pārvietot funkcijas, kas ļauj Jums strādāt ar failiem kā parasti.
  • 64-bit OS atbalsta. Shell integrācija strādā gan 32-bitu un 64 bitu versijas XP un Vista.
  • Pilnu Unicode atbalstu.

Old Aprīlis 22, 2008, 11:55
Donors Group

Woah thank you very much Evil.
Old Aprīlis 22, 2008, 12:10
Donors Group

Vēl viens jautājums, teiksim ja es lieku 20 attēli un 20 dziesmas uz flash drive, tad ņēma to draugu mājas iestrēdzis tas ir viens no viņa usb ports varētu i tikai lai bildes un klausīties dziesmas no pievēršanās flash drive izmantojot ierīces ar noņemamās glabāšanas vai darīt, kas man augšupielādēt tos uz datoru vispirms? kā viens no maniem draugiem jo īpaši ir neuzticams. (I lieto putru apmēram ar vīrusiem)
Old Aprīlis 22, 2008, 12:26
Donors Group

Jūs varat atskaņot tieši pie Flas diska, taču jums ir nepieciešams saglabāt flash drive savienots, kad jūs darāt kaut ko ar failiem

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Aprīlis 22, 2008, 15:06
Donors Group

Cheers pērkot 4gb flashdrive no draugu piecnieks ^ _ ^
Old Aprīlis 22, 2008, 15:13
Moderator Group

Šeit ir vēl viens rīks.

Lejupielāde:
Lejupielādēt no Rapidshare - 303kb
Lejupielādēt Technibble.com - 303kb

Quote:
Check Flash (aka ChkFlsh) ir mazs, patstāvīgs, portatīvie lietderība, lai pārbaudītu veselību flash drives. Visnoderīgāko daļa Pārbaudiet Flash ir tas, ka tā var darboties lasīt un rakstīt pārbaudes uz diska. Laikā, lasīt un rakstīt testu tas aizpilda flash drive līdz ar pagaidu failu, lai pārliecinātos, flash disks ir lielums, kas saka, ka tā ir. Tas ir jautājums, jo daudzi fake flash drives kā lēti tie, kas pieejami eBay ir hacked ziņot uz Windows, ka tie ir 8GB, vai arī tā, bet tiešām tikai 64mb.
Pārbaudiet Flash ir arī "drive karte" sadaļu, kura parādīs Jums visus bad sektori ar savu flash drive.
Pārbaudiet Flash var palaist arī lasāmību tests disku un saglabāt / load tēlu par disku rezerves nolūkiem failiem.
Avots

Old Aprīlis 22, 2008, 15:43
Donors Group

Jēzus ir tur nekas jums nav programmatūras Ef lol, thank you very much, noderēs jo īpaši attiecībā uz lietotām flash drive.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.