![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Hey all, i zinām kā muļķīgs jautājums izklausās, bet man nekad izmantots flash drive, pat ne vienu, ne pat to redzējuši izmantot, ja es kādreiz transporta datus, piemēram, mūzikas attēli utt es mēdzu CD bet brīnos ja izmanto flash drive būtu ātrāk, lētāk un vienkāršāk? tas ir salīmējot to usb portu jautājums, meklējot to ierīču un Removable Storage, un ja es esmu pareizi līdz šim, ja es varu aiziet no tās importēšanas datu gudrs, man vienkārši ir atrast vajadzīgo failu un vai nu nosūtīt vai velciet to uz flash drive? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yep jums to vienā, velciet un nometiet
Daudz labāks, nekā izmantojot CD SJO
|
|
|
|||
|
|||
|
Ah liels cheers, man bija bažas man nācās instalēt programmatūru un iet caur ilgu laiku pirms nodošanas datu Flash katru reizi, kad es to izmantoja kā il izmanto to katru dienu, paldies vēlreiz apstiprinājumu.
|
|
|
|||
|
|||
|
kanoakavirus ja Jums ir kādreiz messed around with Mp3 player jūs zināt, kā lietot flash drive.
SWF izrakstīšanās TeraCopy. Tā pūš prom Windows celta pārskaitījumu. Man ir nodoti vairāk nekā 2 koncerti mūzikas tikai dažas sekundes ar to. Ļoti ātri! Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Woah thank you very much Evil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vēl viens jautājums, teiksim ja es lieku 20 attēli un 20 dziesmas uz flash drive, tad ņēma to draugu mājas iestrēdzis tas ir viens no viņa usb ports varētu i tikai lai bildes un klausīties dziesmas no pievēršanās flash drive izmantojot ierīces ar noņemamās glabāšanas vai darīt, kas man augšupielādēt tos uz datoru vispirms? kā viens no maniem draugiem jo īpaši ir neuzticams. (I lieto putru apmēram ar vīrusiem)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs varat atskaņot tieši pie Flas diska, taču jums ir nepieciešams saglabāt flash drive savienots, kad jūs darāt kaut ko ar failiem
|
|||
|
|||
|
Cheers pērkot 4gb flashdrive no draugu piecnieks ^ _ ^
|
|
|
|||
|
|||
|
Šeit ir vēl viens rīks.
Lejupielāde: Lejupielādēt no Rapidshare - 303kb Lejupielādēt Technibble.com - 303kb Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Jēzus ir tur nekas jums nav programmatūras Ef lol, thank you very much, noderēs jo īpaši attiecībā uz lietotām flash drive.
|