![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
![]() Hej wszystkim, wiem, że to brzmi jak głupie pytanie, ale nigdy nie zawsze wykorzystywane flash drive, nawet nie raz, nie widziałeś go nawet być stosowane, jeżeli kiedykolwiek transportu danych, takich jak muzyka i zdjęcia itp. używane Cd's ale I'm wondering W przypadku korzystania z dysku flash jest szybsze, tańsze i łatwiejsze? jest to kwestia trzymać go w port USB, szuka go w Urządzenia i Magazyn, a jeśli jestem poprawny jakim Gdzie mogę go stamtąd importowania danych mądrych, i to wystarczy, aby znaleźć żądany plik i albo wysłać lub przeciągnij go na dysk flash? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak masz to w jednym, przeciągnij i upuść Znacznie lepsze niż przy użyciu płyty CD IMO
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Ah wielki cheers, byłem zmartwiony i musiał zainstalować oprogramowanie i przejść przez długi okres przed włożeniem danych na błysk za każdym razem, i wykorzystywane jako będzie go codziennie, dzięki jeszcze raz dla potwierdzenia. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus jeśli kiedykolwiek messed okolice z odtwarzacza MP3 będziesz wiedzieć, jak korzystać z pamięci flash drive. SWF sprawdzić TeraCopy. To wieje od Windows zbudowany w transferu. Mam przeniesione ponad 2 koncerty muzyki w zaledwie kilka sekund z nim. Bardzo szybkie! Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Woah dziękuję bardzo zła. |
|
| |||
| |||
| Jeszcze jedno pytanie,, czy mogę umieścić 20 zdjęć i 20 piosenek na dysku flash, a następnie zabrał go do domu znajomych zatrzymany w jednym ze swoich portów USB i może wyświetlić tylko obrazki i słuchać utworów z wdawania się w pamięci flash drive za pomocą urządzenia z wymiennymi nośnikami pamięci lub do tego chciałem, aby wysłać je na pierwszym komputerze? jako jeden z moich przyjaciół, w szczególności jest niepewny. (I wykorzystane do bałaganić z wirusami) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz zagrać prosto wyłączyć FLASH dysk, jednak należy zachować flash dysk podłączony kiedy robią coś z plikami
| |||
| |||
| Cheers skupu 4GB flashdrive o znajomych pięciofuntowy ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Tu jest kolejnym narzędziem. Pobrań: Pobierz z Rapidshare - 303kb Pobierz z Technibble.com - 303kb Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Jezus jest tam nic nie masz oprogramowanie do Ef lol, dziękuję bardzo, będzie przydatna, szczególnie dla drugiej strony flash drive. |
![]() |
|
| Zakładki |