mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Flash Drive Tut Vă rog?

Reply

Thread Tools
Old 22 aprilie 2008, 11:29
Grupul de donator

Default Flash Drive Tut Vă rog?

Salut tuturor, ştiu că sună ca o prostie întrebare, dar l-am folosit niciodată un flash drive, nici măcar o dată, nu chiar văzut-o fi folosite, în cazul în care l-am transport date ca muzica pics etc i folosit Cd, dar o am mirat Dacă folosiţi un flash drive-ar fi mai rapid, mai ieftin şi mai uşor? este o chestiune de lipit-o într-un port USB, căutaţi-l în Dispozitive şi stocare, şi, dacă sunt corect în cazul în care până acum nu mă duc acolo de la importul de date înţelept, mi-ar trebui, pentru a găsi fişierul dorit şi să fie a trimite sau glisaţi-l la flash drive?
Old 22 aprilie 2008, 11:36
Moderator Group

Da ai luat-o într-una, glisaţi şi fixaţi
De departe mai bună decât utilizând CD-ul lui OMI

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 22 aprilie 2008, 11:44
Grupul de donator

Ah mare noroc, am fost ingrijorata am avut de a instala software-ul şi du-te printr-o perioadă mai lungă de timp înainte de a pune datele de pe flash de fiecare dată când am folosit-o ca sa fie utilizând-o zi, multumesc din nou, pentru confirmare.
Old 22 aprilie 2008, 11:45
Moderator Group

kanoakavirus dacă aveţi vreodată în jurul incurcat cu un MP3 player, veţi şti cum să utilizaţi o unitate flash.

SWF verifica TeraCopy. Se suflă departe de Windows construit în transfer. I-au transferat peste 2 gigs de muzică în doar câteva secunde, cu ea. Foarte rapid!

Citat:
TeraCopy este un program compact proiectat pentru a copia şi muta fişiere de la viteza maximă posibilă, care oferă utilizatorului o serie de caracteristici:
  • Copiere fişiere mai repede. TeraCopy utilizează dinamic ajustat tampon, pentru a reduce căuta ori. Asynchronous copie viteze de transfer de fişiere între două hard disk-uri fizice.
  • Pauză şi a-şi relua fişier transferuri. Întrerupeţi copie proces în orice moment pentru a elibera resurse de sistem şi a continua cu un singur clic.
  • Eroare la recuperare. În caz de eroare de copiere, TeraCopy va încerca de mai multe ori şi în mai rău caz, doar trece peste fişierul, nu se termină întreaga transfer.
  • Interactive lista de fişiere. TeraCopy arată eşuat fişier transferuri şi vă permite să vă rezolva problema şi recopia numai problema fişiere.
  • Shell integrare. TeraCopy poate înlocui complet Explorer copia şi muta funcţii, care să permită lucrul cu fişiere, ca de obicei.
  • 64-bit OS sprijin. Shell integrare de lucrări în ambele 32-biţi şi 64-biţi versiuni de XP şi Vista.
  • Suportă în întregime Unicode.

Old 22 aprilie 2008, 11:55
Grupul de donator

Woah vă mulţumesc foarte mult Evil.
Old 22 aprilie 2008, 12:10
Grupul de donator

Încă o întrebare, să spunem dacă am pus 20 de imagini şi de 20 de melodii pe un flash drive, apoi au luat-o la o casa de prieteni a blocat-o în unul din porturile USB ar putea sa i doar vizualiza imagini şi pentru a asculta melodiile din întâmplă în flash drive prin intermediul dispozitivelor de stocare amovibile, cu sau pentru a face asta mi-ar trebui să încărcaţi-le pe computer primul? ca unul dintre prietenii mei, în special, este infidel. (I folosit la mizeria din jurul cu viruşi)
Old 22 aprilie 2008, 12:26
Grupul de donator

Poti juca direct de pe flas unitate, cu toate acestea ai nevoie pentru a menţine unitatea flash conectat, ori de câte ori vi se face nimic cu imagini

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 22 aprilie 2008, 15:06
Grupul de donator

Noroc cumpărare 4GB flashdrive de un prieten pentru fiver ^ _ ^
Old 22 aprilie 2008, 15:13
Moderator Group

Aici este un alt instrument.

Descărcări:
Descărcare de la Rapidshare - 303kb
Descarca la Technibble.com - 303kb

Citat:
Verificaţi Flash (aka ChkFlsh) este un mic, de sine stătătoare, portabile, de utilitate concepute pentru a verifica sănătatea flash drive. Cel mai util o parte din Verificaţi Flash este că poate rula un test de citire şi scriere pe disc. În timpul testului citi şi scrie-l umple flash drive cu un fişier temporar pentru a vă asigura că flash drive este dimensiunea pe care le spune ca este. Aceasta este o problemă cât mai multe fals flash drive de ieftine ca cele disponibile pe eBay sunt tocat de a raporta la Windows că acestea sunt sau 8GB aşa, dar sunt cu adevărat doar 64MB.
Verificaţi Flash are, de asemenea, o "unitate harta" secţiune care vă va arăta toate sectoarele de pe flash drive.
Verificaţi Flash poate, de asemenea, rula un test de citire de pe disc şi de a salva / încărca o imagine a fişierelor de pe disc de rezervă pentru scopuri.
Sursă

Old 22 aprilie 2008, 15:43
Grupul de donator

Isus e acolo, nimic nu aveţi software-ul pentru Ef lol, vă mulţumesc foarte mult, va veni la îndemână în special pentru a doua parte flash drive.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.