![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
![]() Salut tuturor, ştiu că sună ca o prostie întrebare, dar l-am folosit niciodată un flash drive, nici măcar o dată, nu chiar văzut-o fi folosite, în cazul în care l-am transport date ca muzica pics etc i folosit Cd, dar o am mirat Dacă folosiţi un flash drive-ar fi mai rapid, mai ieftin şi mai uşor? este o chestiune de lipit-o într-un port USB, căutaţi-l în Dispozitive şi stocare, şi, dacă sunt corect în cazul în care până acum nu mă duc acolo de la importul de date înţelept, mi-ar trebui, pentru a găsi fişierul dorit şi să fie a trimite sau glisaţi-l la flash drive? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da ai luat-o într-una, glisaţi şi fixaţi
De departe mai bună decât utilizând CD-ul lui OMI
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ah mare noroc, am fost ingrijorata am avut de a instala software-ul şi du-te printr-o perioadă mai lungă de timp înainte de a pune datele de pe flash de fiecare dată când am folosit-o ca sa fie utilizând-o zi, multumesc din nou, pentru confirmare.
|
|
|
|||
|
|||
|
kanoakavirus dacă aveţi vreodată în jurul incurcat cu un MP3 player, veţi şti cum să utilizaţi o unitate flash.
SWF verifica TeraCopy. Se suflă departe de Windows construit în transfer. I-au transferat peste 2 gigs de muzică în doar câteva secunde, cu ea. Foarte rapid! Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Woah vă mulţumesc foarte mult Evil.
|
|
|
|||
|
|||
|
Încă o întrebare, să spunem dacă am pus 20 de imagini şi de 20 de melodii pe un flash drive, apoi au luat-o la o casa de prieteni a blocat-o în unul din porturile USB ar putea sa i doar vizualiza imagini şi pentru a asculta melodiile din întâmplă în flash drive prin intermediul dispozitivelor de stocare amovibile, cu sau pentru a face asta mi-ar trebui să încărcaţi-le pe computer primul? ca unul dintre prietenii mei, în special, este infidel. (I folosit la mizeria din jurul cu viruşi)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Poti juca direct de pe flas unitate, cu toate acestea ai nevoie pentru a menţine unitatea flash conectat, ori de câte ori vi se face nimic cu imagini
|
|||
|
|||
|
Noroc cumpărare 4GB flashdrive de un prieten pentru fiver ^ _ ^
|
|
|
|||
|
|||
|
Aici este un alt instrument.
Descărcări: Descărcare de la Rapidshare - 303kb Descarca la Technibble.com - 303kb Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Isus e acolo, nimic nu aveţi software-ul pentru Ef lol, vă mulţumesc foarte mult, va veni la îndemână în special pentru a doua parte flash drive.
|