![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
![]() Ahoj všetkým, viem, že to znie, ako hloupá otázka, ale já jsem nikdy použitý flash disk, a to ani raz, a to ani vidieť, že sa uplatňuje, aj keď niekedy dopravné dáta, ako sú hudobné pics etc i použitých CD, ale jsem přemýšlela v prípade použitia flash disku bude rýchlejšie, lacnejšie a jednoduchšie? je to záležitosť odkrvovacieho ju do USB portu, hľadá ju v zariadení a vymeniteľného úložiska, a ak som správne tak ďaleko, keď mám ísť od toho import dát moudrý, by i len tak nájsť požadovaný súbor, a to buď poslať alebo pretiahnuť ju na flash disk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo máš to v jednom, drag and drop Ďaleko lepšie ako pomocou CD IMO
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ah veľký fandí, aj sa obáva aj museli inštalovať softvér a prechádzajú dlhú dobu pred uvedením dátumu na flash zakaždým som použil ako budu používate denne, a to najmä vďaka znovu na potvrdenie. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus ak ste niekedy zmätený približne s MP3 prehrávači budete vedieť, ako používať flash disk. SWF check out TeraCopy. Je fouká pryč Windows postavený v prevode. I previedol cez 2 koncertov hudby počas niekoľkých sekúnd sa to. Veľmi rýchle! Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Woah ďakujeme Evil. |
|
| |||
| |||
| Ešte jedna otázka, povedal by som dať 20 obrázkov a 20 piesní na flash disku, potom ju vzal do priateľov dome uviazol v jednej z jeho USB porty by i len prehliadanie obrázkov a počúvanie piesní od cesty do flash disk prostredníctvom zariadenia s vymeniteľným ukladacím priestorom alebo robiť, že som chcel nahrať je na počítači prvý? ako jeden z mojich priateľov najmä je nespoľahlivý. (Kdysi jsem kutit s vírusmi) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete hrať priamo z flas disku, avšak je potrebné držať sa flash disk pripojený, ak robíte niečo sa súbory
| |||
| |||
| Nazdraví kúpu 4GB FlashDrive od priateľa pre pětidolarovka ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Tady je iný nástroj. Na stiahnutie: Download z Rapidshare - 303 kb Stiahnuť z Technibble.com - 303 kb Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Ježiš je tam nič nemáte softvér pre Ef lol, ďakujeme, príde vhod najmä na druhej strane flash disk. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC a herné konzoly | 1 | 22. júl 2008 10:31 |
| Hľadáte právo flash disk | CE Jones | Drives & Removable Media | 1 | 4. februára 2008 10:38 |
| Flash disk? | cheesewheels99 | Drives & Removable Media | 6 | 1. februára 2008 23:55 |
| 8GB flash disk-len 30 dolárov! | cheesepuff | Drives & Removable Media | 3 | 26. januára 2008 00:20 |
| Flash Drive | nvineyard | Drives & Removable Media | 3 | 23. augusta 2007 05:26 |
| Thread Tools | |
| |