мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Пих Молимо Фласх Дриве?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 тра 2008, 11:29
Донаторска Група

Default Пих Молимо Фласх Дриве?

Хеј сви, знам ово звучи као глупо питање, али никад нисам користио икад бљесак возити, па ни једном, ни не види га се, ако сам икада транспорта података као што су музика пицс етц ја искориштен Цд-а али сам задивљен Ако користите бљесак возити би било брже, лакше и јефтиније? је то питање приљепљивање га на УСБ порт, тражите га у Уређаји за складиштење и преносни, и ако сам исправити досадашње Где ћу отићи оданде увозе података мудри, ја бих само да пронађете жељену датотеку и / или слати или превуците га на бљесак возити?
Old 22 тра 2008, 11:36
Модератор / ица групе

Ыеп имаш га у једном, превуците и отпустите
Далеко боље него помоћу ЦД-ИМО

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 22 тра 2008, 11:44
Донаторска Група

Ах велики живели, био сам забринут сам морао инсталирати софтвер и проћи дуго пре стављања података на фласх сваки пут кад сам га користити као ил се свакодневно користе га, хвала опет за потврду.
Old 22 тра 2008, 11:45
Модератор / ица групе

каноакавирус ако сте икада мессед около са МП3 плаыер знат ћете како користити фласх дриве.

Суф цхецк оут ТераЦопы. Пуше далеко Уиндоус изграђен трансфер. Имам пребачен преко 2 наступе музике у само неколико секунди с њом. Врло брз!

Куоте:
ТераЦопы је компактан програм дизајниран за копирање и премештање датотека на максималну могућу брзину, под условом да је корисник много функција:
  • Копирати картотека брже. ТераЦопы користи динамички подешава буфферс за смањење тражити пута. Асинхрони копију убрзава пренос датотека између два физичка тврд Погони.
  • Паузирати и наставити филе трансфере. Паузирајте копију процес у било којем тренутку како би ослободили ресурсе система и наставити са једним кликом.
  • Опоравак од грешке. У случају копирајте грешка, ТераЦопы ће покушати више пута и на гори случај једноставно прескачем датотеке, а не цео отказивање преноса.
  • Интерактивна листа датотека. ТераЦопы приказује фаилед трансфере податке и омогућава вам да решили проблем и рецопы једини проблем датотеке.
  • Схелл интеграције. ТераЦопы може у потпуности заменити Експлорер копирање и премјештање функција, омогућујући вам рад са датотекама, као и обично.
  • 64-битни ОС суппорт. Схелл интегратион дела у обе 32-битни и 64-битним верзијама КСП па Видик.
  • Пуна Уницоде подршка.

Old 22 тра 2008, 11:55
Донаторска Група

Уоах пуно хвала Зла.
Old 22 тра 2008, 12:10
Донаторска Група

Једно питање више, рецимо ако ја пут 20 слике и 20 пјесама на бљесак возити, онда су га у кући пријатеља заглави се у једној од својих усб портови могао сам само да видите слике и слушати пјесме од одласка у фласх дриве виа ремовабле стораге уређаје или чинити да би се сам да отпремите их на рачунар први? као један од мојих пријатеља посебно је непоуздан. (И користи за неред около са вирусима)
Old 22 тра 2008, 12:26
Донаторска Група

Можете играти са фласе равно возити, но морате држати фласх диск спојен када радите било шта са слика

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 22 тра 2008, 15:06
Донаторска Група

Живели 4ГБ фласхдриве купују од пријатеља за новчаница од пет фунти ^ _ ^
Old 22 тра 2008, 15:13
Модератор / ица групе

Овде је још један алат.

Доунлоадс:
Доунлоад фром Рапидсхаре - 303кб
Преузми из Тецхниббле.цом - 303кб

Куоте:
Проверите Фласх (ака ЦхкФлсх) је мали, да стоји на миру, Преносна Утилиты десигнед то чек здравље бљесак Погони. Најкориснијих Проверите Фласх део је да се може покренути читати и писати тест на диску. Током читати и писати тест он испуња фласх диск са привремена датотека како би били сигурни да је бљесак возити је величина да каже да је. Ово питање је као што многи лажни фласх дискови јефтини попут оне су доступне на еБаы сјецкан пријавите у систем Уиндоус да су 8ГБ или тако, али су заиста само 64МБ.
Фласх Проверите такође има "дриве карта" одељак који ће вам показати било какве лоше секторе на Фласх дриве.
Чек Бљесак може покренути читљивости тест на диску и чување / учитавање слика датотека на диску за бацкуп сврхе.
Извор

Old 22 тра 2008, 15:43
Донаторска Група

Исус је ту ништа не морате софтвера за Еф лол, пуно хвала, ће доћи у руци, посебно за сецонд ханд бљесак возити.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ксбокс 360 - Бљесак Возити геектраинер ПЦ & конзоле Игре 1 22. јула 2008 10:31
Тражите право фласх дриве ЦЕ Јонес Дривес & Измјењиви медији 1 4 фебруар 2008 10:38
Бљесак возити? цхеесеухеелс99 Дривес & Измјењиви медији 6 1 фебруар 2008 23:55
8ГБ фласх дриве-само 30 $! цхеесепуфф Дривес & Измјењиви медији 3 26 јануар 2008 00:20
Фласх Дриве нвинеыард Дривес & Измјењиви медији 3 23 аугуст 2007 05:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц