![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
![]() Хеј сви, знам ово звучи као глупо питање, али никад нисам користио икад бљесак возити, па ни једном, ни не види га се, ако сам икада транспорта података као што су музика пицс етц ја искориштен Цд-а али сам задивљен Ако користите бљесак возити би било брже, лакше и јефтиније? је то питање приљепљивање га на УСБ порт, тражите га у Уређаји за складиштење и преносни, и ако сам исправити досадашње Где ћу отићи оданде увозе података мудри, ја бих само да пронађете жељену датотеку и / или слати или превуците га на бљесак возити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп имаш га у једном, превуците и отпустите Далеко боље него помоћу ЦД-ИМО
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ах велики живели, био сам забринут сам морао инсталирати софтвер и проћи дуго пре стављања података на фласх сваки пут кад сам га користити као ил се свакодневно користе га, хвала опет за потврду. |
|
| |||
| |||
| каноакавирус ако сте икада мессед около са МП3 плаыер знат ћете како користити фласх дриве. Суф цхецк оут ТераЦопы. Пуше далеко Уиндоус изграђен трансфер. Имам пребачен преко 2 наступе музике у само неколико секунди с њом. Врло брз! Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Уоах пуно хвала Зла. |
|
| |||
| |||
| Једно питање више, рецимо ако ја пут 20 слике и 20 пјесама на бљесак возити, онда су га у кући пријатеља заглави се у једној од својих усб портови могао сам само да видите слике и слушати пјесме од одласка у фласх дриве виа ремовабле стораге уређаје или чинити да би се сам да отпремите их на рачунар први? као један од мојих пријатеља посебно је непоуздан. (И користи за неред около са вирусима) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете играти са фласе равно возити, но морате држати фласх диск спојен када радите било шта са слика
| |||
| |||
| Живели 4ГБ фласхдриве купују од пријатеља за новчаница од пет фунти ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Овде је још један алат. Доунлоадс: Доунлоад фром Рапидсхаре - 303кб Преузми из Тецхниббле.цом - 303кб Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Исус је ту ништа не морате софтвера за Еф лол, пуно хвала, ће доћи у руци, посебно за сецонд ханд бљесак возити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ксбокс 360 - Бљесак Возити | геектраинер | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 22. јула 2008 10:31 |
| Тражите право фласх дриве | ЦЕ Јонес | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 4 фебруар 2008 10:38 |
| Бљесак возити? | цхеесеухеелс99 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 1 фебруар 2008 23:55 |
| 8ГБ фласх дриве-само 30 $! | цхеесепуфф | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 26 јануар 2008 00:20 |
| Фласх Дриве | нвинеыард | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 23 аугуст 2007 05:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |