az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Lütfen Sürücü Tut Flaş?

Reply

Konu Araçları
Old 22 Nisan 2008, 11:29
Bağış Grubu

Hey all, I aptal soru gibi geliyor biliyorum ama bir flash sürücü değil, hatta bir kez bile kullanılacak görüldü değil, eğer hiç müzik resimlerim etc gibi veri kullanılan ulaşım kullanılan hiç CD'ler ama merak ediyorum Flash sürücü kullanırken, ucuz hızlı olacak ve daha kolay? bir USB bağlantı noktası olarak anlaşmazlık bakılacak olursa, bunun için Cihazlar ve Çıkarılabilir Depolama bakıp, ve eğer şimdiye kadar nerede bir veri akıllıca ithal, sadece istediğiniz dosya ve bulmak zorunda kalacak mı doğru var ya göndermek veya flash sürücü için sürükleyin?
Old 22 Nisan 2008, 11:36
Moderatör Grubu

Evet bir tane, sürükle ve bırak bu var
Uzak CD'ler IMO kullanarak daha iyi

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 22 Nisan 2008, 11:44
Bağış Grubu

Ah büyük tezahürat, i endişeli I yazılım yüklemek ve uzun bir süre boyunca her zaman sana günlük, sağol tekrar onay kullanmaktır olarak kullanılan flaş veri koyarak önce gitmek vardı.
Old 22 Nisan 2008, 11:45
Moderatör Grubu

kanoakavirus Eğer nasıl bir flash sürücü kullanmayı bilecek bir MP3 çalar ile yaklaşık ileti var.

SWF kontrol TeraCopy. Bu darbeler uzaklıktadır Windows transferi bulunur. Ben müzik 2 Gb'lik üzerine ile sadece birkaç saniye içinde transfer var. Çok hızlı!

Alıntı:
TeraCopy kompakt programı kopyalama ve mümkün olan en yüksek hızda dosya taşımak tasarlanmış, kullanıcı özellikleri bir sürü vermektedir:
  • Kopya hızlı dosyaları. TeraCopy dinamik kere aramaya azaltmak için tamponlar ayarlanÛr kullanır. Asenkron kopyası iki fiziksel sabit disk sürücüler arasında dosya aktarımı hızları.
  • Duraklatma ve devam dosya aktarımı. Herhangi bir zamanda Duraklat kopyalama işlemi sistem kaynaklarını açmak için tek bir tıklama ile devam ediyor.
  • Hata kurtarma. Kopyasını hata durumunda, TeraCopy birkaç kez deneyin ve daha kötü durumda sadece dosya atlar, tüm transferi sona değil.
  • İnteraktif dosya listesi. TeraCopy gösterir transfer dosyası başarısız oldu ve sorun ve yeniden tek sorun dosyaları düzeltme sağlar.
  • Kabuk entegrasyon. TeraCopy tamamen, her zamanki gibi dosyaları ile çalışmayı sağlayan Explorer kopyalamak ve taşımak işlevleri değiştirebilirsiniz.
  • 64 bit işletim sistemi desteği. Kabuk entegrasyonu hem 32-bit ve 64-XP ve Vista bit sürümlerinde çalışır.
  • Tam Unicode desteği.

Old 22 Nisan 2008, 11:55
Bağış Grubu

Woah çok kötü teşekkürler.
Old 22 Nisan 2008, 12:10
Bağış Grubu

Eğer bir flash sürücü üzerine 20 fotoğraf ve 20 şarkı koymak Bir soru daha, sonra bir arkadaş evine aldı söylüyorlar onun USB port olarak sıkışmış Sadece resimleri görüntülemek ve şarkıları dinlerken flash sürücü girmeden gelen çıkarılabilir depolama veya i bilgisayara ilk yüklemek gerekir yapmak için cihazlar üzerinden? gibi özellikle benim arkadaş güvenilmez olduğunu. (I virüsler her için kullanılır)
Old 22 Nisan 2008, 12:26
Bağış Grubu

Sen Flaş sürücüyü hemen, bununla birlikte flaş zaman dosyaları olan herşeyi yapıyorsun bağlı sürücü tutmak gerekir çalabilir

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 22 Nisan 2008, 15:06
Bağış Grubu

Şerefe beş için bir arkadaşınızın 4GB flashdrive satın ^ _ ^
Old 22 Nisan 2008, 15:13
Moderatör Grubu

Burada başka bir araçtır.

Dosyalar:
İndir Rapidshare den - 303kb
Yükleme Technibble.com gelen - 303kb

Alıntı:
Check Flaş (aka ChkFlsh) küçük, yalnız, taşınabilir faydalı flash sürücüler durumunu kontrol etmek için tasarlanmış durağı mevcuttur. Check Flash'ın en faydalı bölümü, bu bir okuyun ve sürücü test yazmak çalıştırmak olabilir. Sırasında okumak ve geçici bir dosya ile emin flash sürücü boyutu bu olduğunu söylüyor yapmak kadar sürücü flaş doldurur Test yazın. Bu, ucuz olanları eBay kullanılabilir gibi sahte flash sürücüler gibi bir sorun Windows bu 8GB veya için rapor, hack ama sadece 64MB vardır.
Check Flaş de "sürücü haritası" olan Flash sürücüde bozuk sektörleri gösterecektir bölümü.
Check Flaş da diskinizde bir okunabilirlik testi çalıştırmak ve kaydetmek / yedekleme amaçlı diskinizdeki dosyaların bir resim yükleyin.
Kaynak

Old 22 Nisan 2008, 15:43
Bağış Grubu

İsa orada Ef lol için yazılım yoksa hiçbir şey, çok teşekkür ederim, özellikle kullanışlı bir ikinci el flash sürücü için geliyor olacaktır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından