![]() |
|
| |||
| |||
![]() Hey all, I aptal soru gibi geliyor biliyorum ama bir flash sürücü değil, hatta bir kez bile kullanılacak görüldü değil, eğer hiç müzik resimlerim etc gibi veri kullanılan ulaşım kullanılan hiç CD'ler ama merak ediyorum Flash sürücü kullanırken, ucuz hızlı olacak ve daha kolay? bir USB bağlantı noktası olarak anlaşmazlık bakılacak olursa, bunun için Cihazlar ve Çıkarılabilir Depolama bakıp, ve eğer şimdiye kadar nerede bir veri akıllıca ithal, sadece istediğiniz dosya ve bulmak zorunda kalacak mı doğru var ya göndermek veya flash sürücü için sürükleyin? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet bir tane, sürükle ve bırak bu var Uzak CD'ler IMO kullanarak daha iyi
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Ah büyük tezahürat, i endişeli I yazılım yüklemek ve uzun bir süre boyunca her zaman sana günlük, sağol tekrar onay kullanmaktır olarak kullanılan flaş veri koyarak önce gitmek vardı. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus Eğer nasıl bir flash sürücü kullanmayı bilecek bir MP3 çalar ile yaklaşık ileti var. SWF kontrol TeraCopy. Bu darbeler uzaklıktadır Windows transferi bulunur. Ben müzik 2 Gb'lik üzerine ile sadece birkaç saniye içinde transfer var. Çok hızlı! Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Woah çok kötü teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir flash sürücü üzerine 20 fotoğraf ve 20 şarkı koymak Bir soru daha, sonra bir arkadaş evine aldı söylüyorlar onun USB port olarak sıkışmış Sadece resimleri görüntülemek ve şarkıları dinlerken flash sürücü girmeden gelen çıkarılabilir depolama veya i bilgisayara ilk yüklemek gerekir yapmak için cihazlar üzerinden? gibi özellikle benim arkadaş güvenilmez olduğunu. (I virüsler her için kullanılır) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen Flaş sürücüyü hemen, bununla birlikte flaş zaman dosyaları olan herşeyi yapıyorsun bağlı sürücü tutmak gerekir çalabilir
| |||
| |||
| Şerefe beş için bir arkadaşınızın 4GB flashdrive satın ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Burada başka bir araçtır. Dosyalar: İndir Rapidshare den - 303kb Yükleme Technibble.com gelen - 303kb Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| İsa orada Ef lol için yazılım yoksa hiçbir şey, çok teşekkür ederim, özellikle kullanışlı bir ikinci el flash sürücü için geliyor olacaktır. |