менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Флеш-накопичувач Tut Будь ласка?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 квітня 2008, 11:29
Донор групи

Default Флеш-накопичувач Tut Будь ласка?

Всім привіт, я знаю, це звучить як дурне питання, але я ніколи не використовував всі флеш-диск, навіть не один раз, навіть не бачив використовувати його, якщо я коли-небудь передачі даних, як музика фото і т.д. Я використовував КР, але я цікаво При використанні флеш-накопичувача буде швидше, дешевше і простіше? це питання приклеїти її в USB-порт, шукайте його в пристроях і знімних носіїв, і якщо я правильно до цих пір, де я можу йти звідти імпортувати дані мудрим, я буду просто знайти потрібний файл, і або Відправити або перетягнути його на флеш-диску?
Old 22 квітня 2008, 11:36
Модератор групи

Та ви отримали її в одну, перетягніть
Набагато краще, ніж при використанні ІМО КР

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 22 квітня 2008, 11:44
Донор групи

А велика ура, я турбувався мені довелося встановлювати програмне забезпечення та пройти через довгий період перед тим, дані на флеш кожен раз, коли я використав його в якості IL використовувати його кожен день, завдяки знову для підтвердження.
Old 22 квітня 2008, 11:45
Модератор групи

kanoakavirus якщо ви коли-небудь возився з MP3-плеєра ви будете знати, як використовувати флеш-диск.

SWF Від'їзд TeraCopy. Він видуває Windows побудовано в передачі. Мені передали понад 2 Концерти музики протягом кількох секунд з нею. Дуже швидкому!

Цитата:
TeraCopy компактна програма, призначена для копіювання та переміщення файлів на максимально можливої швидкості, надаючи користувачеві безліч функцій:
  • Скопіюйте файли швидше. TeraCopy динамічно коректується використовує буфери скоротити час пошуку. Асинхронна копія швидкості передачі файлів між двома фізичними жорсткими дисками.
  • Перекладів Призупинення та відновлення файлу. Пауза процесу копіювання в будь-який момент, щоб вивільнити ресурси системи і як і раніше одним клацанням мишки.
  • Помилок. У випадку, якщо копії помилки, TeraCopy спробує кілька разів, і в гіршому випадку тільки пропускає файл, а не припинення весь переклад.
  • Інтерактивний список файлів. TeraCopy показує вдалося передачі файлів і дозволяє виправити проблему і переписати файли тільки проблема.
  • Шелл інтеграція. TeraCopy може повністю замінити Explorer копіювати і переміщати функції, дозволяючи працювати з файлами як завжди.
  • Підтримка 64-бітних ОС. Шелл інтеграція працює як у 32-bit та 64-розрядні версії XP і Vista.
  • Повна підтримка Unicode.

Old 22 квітня 2008, 11:55
Донор групи

Woah подякувати вам дуже багато зла.
Old 22 квітня 2008, 12:10
Донор групи

Ще одне питання, скажімо, якщо я поставлю 20 картини і 20 пісні на флеш-накопичувачі, потім взяв її в будинок, друзі застрягли в одному з його портів USB може я просто переглянути фотографії і слухати пісні з вдаючись у флеш-накопичувач пристроїв за допомогою знімних носіїв або робити що б я, щоб завантажити їх на комп'ютер у першу чергу? як один з моїх друзів, у зокрема, що не заслуговують довіри. (Я використав возитися з вірусами)
Old 22 квітня 2008, 12:26
Донор групи

Ви можете грати прямо з FLAS диска, проте ви повинні тримати флеш-диск, підключений, коли ви робите що-небудь з файлами

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 22 квітня 2008, 15:06
Донор групи

Cheers купівлі 4gb FlashDrive один за п'ятірку ^ _ ^
Old 22 квітня 2008, 15:13
Модератор групи

Тут є ще одним інструментом.

Загрузки:
Скачати з Rapidshare - 303Kb
Завантажити з Technibble.com - 303Kb

Цитата:
Перевірити Flash (AKA ChkFlsh) є невеликий, самостійний, портативна утиліта призначена для перевірки стану здоров'я флеш-диски. Найкорисніша частина Перевірити Flash є те, що вона може працювати читати і писати тест на диску. Під час читання і запису тесту вона заповнює флеш-накопичувач з тимчасового файлу, щоб переконатися, флеш-накопичувач розміром, що він говорить це. Це запитання, як багато підроблених флеш-накопичувачі, як дешево них є на eBay зламані представити Windows, що вони 8GB чи це так, але насправді тільки 64MB.
Перевірити Flash також має "Схема проїзду" розділ, який покаже вам поганих секторів на вашому флеш-диску.
Перевірити Flash можна запустити тест на читання диска і збереження / завантаження зображень з файлів на диск для резервного копіювання.
Джерело

Old 22 квітня 2008, 15:43
Донор групи

Ісус то нічого у вас немає програмного забезпечення для LOL Еф, большое спасибо, стане в нагоді особливо для другого боку флеш-накопичувача.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Xbox 360 - Flash Drive geektrainer PC & консоль Gaming 1 22 липня 2008 10:31
Дивлячись на право флеш-накопичувач CE Jones Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 4 лютого 2008 10:38
Флеш-диск? cheesewheels99 Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 1 лютого 2008 23:55
8GB флеш-диску всього за $ 30!! cheesepuff Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 26 січня 2008 00:20
Флеш-накопичувач nvineyard Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 23 серпня 2007 05:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.