![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
![]() Всім привіт, я знаю, це звучить як дурне питання, але я ніколи не використовував всі флеш-диск, навіть не один раз, навіть не бачив використовувати його, якщо я коли-небудь передачі даних, як музика фото і т.д. Я використовував КР, але я цікаво При використанні флеш-накопичувача буде швидше, дешевше і простіше? це питання приклеїти її в USB-порт, шукайте його в пристроях і знімних носіїв, і якщо я правильно до цих пір, де я можу йти звідти імпортувати дані мудрим, я буду просто знайти потрібний файл, і або Відправити або перетягнути його на флеш-диску? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та ви отримали її в одну, перетягніть Набагато краще, ніж при використанні ІМО КР
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| А велика ура, я турбувався мені довелося встановлювати програмне забезпечення та пройти через довгий період перед тим, дані на флеш кожен раз, коли я використав його в якості IL використовувати його кожен день, завдяки знову для підтвердження. |
|
| |||
| |||
| kanoakavirus якщо ви коли-небудь возився з MP3-плеєра ви будете знати, як використовувати флеш-диск. SWF Від'їзд TeraCopy. Він видуває Windows побудовано в передачі. Мені передали понад 2 Концерти музики протягом кількох секунд з нею. Дуже швидкому! Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Woah подякувати вам дуже багато зла. |
|
| |||
| |||
| Ще одне питання, скажімо, якщо я поставлю 20 картини і 20 пісні на флеш-накопичувачі, потім взяв її в будинок, друзі застрягли в одному з його портів USB може я просто переглянути фотографії і слухати пісні з вдаючись у флеш-накопичувач пристроїв за допомогою знімних носіїв або робити що б я, щоб завантажити їх на комп'ютер у першу чергу? як один з моїх друзів, у зокрема, що не заслуговують довіри. (Я використав возитися з вірусами) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете грати прямо з FLAS диска, проте ви повинні тримати флеш-диск, підключений, коли ви робите що-небудь з файлами
| |||
| |||
| Cheers купівлі 4gb FlashDrive один за п'ятірку ^ _ ^ |
|
| |||
| |||
| Тут є ще одним інструментом. Загрузки: Скачати з Rapidshare - 303Kb Завантажити з Technibble.com - 303Kb Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ісус то нічого у вас немає програмного забезпечення для LOL Еф, большое спасибо, стане в нагоді особливо для другого боку флеш-накопичувача. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Xbox 360 - Flash Drive | geektrainer | PC & консоль Gaming | 1 | 22 липня 2008 10:31 |
| Дивлячись на право флеш-накопичувач | CE Jones | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 4 лютого 2008 10:38 |
| Флеш-диск? | cheesewheels99 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 1 лютого 2008 23:55 |
| 8GB флеш-диску всього за $ 30!! | cheesepuff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 26 січня 2008 00:20 |
| Флеш-накопичувач | nvineyard | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 23 серпня 2007 05:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |