![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как мога да го направя? DONT Аз искам да ми компютър, освен да си сложа на твърдия диск и го направи по този начин, ако Терес по-лесен начин |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| С десен клик в Windows Explorer и форматиране, бих имат мисъл. Това не е опция?
| |||
| |||
| OMG: | I cnt смятат, че толкова лесно .... аз арго вярвам Айв никога не забелязва, че ... наздравици |
|
| |||
| |||
| Рядко съм бил толкова полезен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Форматиране Външни HD диск в FAT или FAT32 - Инструментален Нужда! | MadMRTeen | Дискове & сменяемите носители | 9 | 12-ти ноември 2009 година 02:38 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Форматиране на твърд диск | Coolyxxx | Дискове & сменяемите носители | 23 | 6 октомври 2008 23:49 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |