![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip man tai padaryti? I dont wanna take my PC be įdėti kietąjį diską ir daryti taip, kad jei Theres paprastesnis būdas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Windows Explorer ir formato, aš jau maniau. Ar tai ne alternatyva?
| |||
| |||
| OMG: | I CNT manau toks paprastas .... I cant believe IVE niekada aptiko, kad ... į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Retai aš nebuvo toks naudingas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Formatavimo Išorės HD Drive FAT ar FAT32 - Įrankių Needed! | MadMRTeen | Drives & Removable Media | 9 | Lapkritis 12, 2009 02:38 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Formatavimo Hard Drive | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 23 | 6 spalis 2008 23:49 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27 gruodis 2007 11:42 |
| Geriausi External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 19, 2007 11:39 |
| Temos įrankiai | |
| |