![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, A zatímco nedávno jsem koupil Maxtor Základy 500GB externí Hardrive, Nainstaloval jsem to a fungovalo to pokutu asi 6 měsíců. 3 dny vyšel na přístup k hardrive a zprávy bouchnutý nahoru rčení G: \ není přístupný, Přístup byl odepřen. : překotit:: překotit:: překotit: I vyzkoušelo mnoho věcí k řešení tohoto problému zatím ani jeden z nich pracoval. :4-Dontkno: povzdech: Běžím na Windows Vista Ultimate Vše o mé hry a hudební soubory jsou uloženy na tu jsem opravdu potřeba si to znovu spustit. : povzdech:: povzdech: Prosím pomozte Joe |
|
| |||
| |||
| zkuste se podíváme na to se na správce zařízení. je-li její člení na správce zařízení dá u některé indicie .. doufám, že pomůže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste disku na jiném PC?
| |||
| |||
| Chtěl bych navrhnout pokusu přístroje na jiném PC první pokud toto nefunguje, doporučuji geting jeden pevný disk specialsit program opravit a vytvořit z něj accesable znovu, ať mi, jak to chodí Jimmy. hodně štěstí! |