![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα Maxtor Basics 500GB Εξωτερικό Hardrive, θα εγκαταστήσει και θα εργαστεί για πρόστιμο περίπου 6 μήνες. Πριν από 3 ημέρες πήγε για πρόσβαση στο hardrive και ένα μήνυμα λέγοντας popped μέχρι G: \ δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, απαγορεύεται η είσοδος. : αναστατώσει:: αναστατώσει:: αναστατώσει: Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα μέχρι τώρα, καμία από αυτές δεν έχουν εργαστεί. :4-Dontkno: αναστενάζω: Είμαι που λειτουργούν με Windows Vista Ultimate Όλοι μου παιχνίδια και μουσική σε αρχεία αποθηκεύονται εκεί, και πραγματικά πρέπει να είναι να τρέχουν ξανά. : αναστεναγμό:: αναστενάζω: Παρακαλώ βοηθήστε Joe |
|
| |||
| |||
| κοιτάξτε το στο Device Manager. αν τα σπασμένα η διαχείριση συσκευών και θα δώσει κάποιες ενδείξεις .. ελπίδα ότι συμβάλλει |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει το δίσκο σε διαφορετικό υπολογιστή;
| |||
| |||
| Θα πρότεινα να δοκιμάσετε τη συσκευή σε άλλο pc πρώτα και αν αυτό δεν λειτουργεί i geting συστήσει ένα specialsit σκληρό δίσκο, για να επιδιορθώσετε και να το κάνουμε και πάλι accesable, επιτρέψτε μου πως δεν πηγαίνει ο Τζίμι. καλή τύχη! |