![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, O atgal aš nusipirkau Seagate 500GB pagrindai Išorės Hardrive, aš jį įdiegtų ir ji kuo puikiausiai apie 6 mėnesius. 3 days ago nuėjo naudotis hardrive ir pranešimą popped up sakydamas: G: \ yra neprieinami, Access denied. : upset:: upset: nusiminusi: Aš išbandžiau daug ką išspręsti šią problemą iki šiol nė vienas iš jų dirba. :4-Dontkno: atodūsis: Aš "Windows Vista Ultimate Visi mano žaidimų ir muzikos failai yra saugomi ten ir man tikrai reikia norint ją vėl veikia. : atodūsis: atodūsis: Padėkite Joe |
|
| |||
| |||
| pabandyti pažvelgti į jį per Device Manager. jei jos neveikia Device Manager ", bus pateikti ir kai įkalčiais .. Hope it helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė vairuoti ant kito kompiuterio?
| |||
| |||
| Siūlyčiau išbandyti prietaisą į kitą kompiuterį, jei tai pirmoji neveikia Mes rekomenduojame geting specialsit kietajame diske programa remontas ją ir accesable vėl leiskite ne kaip jis Jimmy. sėkmės! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prieiga uždrausta! | prawleprovi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 7 | 9 gegužė 2008 16:40 |
| Nesuteikta | hewybo | Windows "operacinės sistemos | 6 | 16 sausis 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Security | 14 | Lapkritis 27, 2007 12:37 |
| Uždrausta ... visi staiga | Quityourjibbajabba | Windows "operacinės sistemos | 3 | Lapkritis 14, 2007 06:10 |
| Temos įrankiai | |
| |