![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Un timp în urmă am cumparat o Maxtor Basics 500GB externe Hardrive, am instalat si a functionat bine timp de aproximativ 6 luni. 3 zile în urmă a plecat pentru a accesa hardrive şi ea un mesaj popped sus spunând G: \ nu este accesibil, accesul este interzis. : suparat:: suparat:: suparat: Am încercat de multe lucruri pentru a rezolva aceasta problema pana acum, niciunul dintre acestea nu au lucrat. :4-Dontkno: suspina: Sunt rulează pe Windows Vista Ultimate Toate ale mele jocuri şi muzică fişiere sunt stocate pe acolo şi am nevoie să-l să ruleze din nou. : suspina:: suspina: Vă rugăm să ajute Joe |
|
| |||
| |||
| încercaţi să-l uiţi la Device Manager. dacă sa rupt de Device Manager va da u unele indicii .. sperăm că ajută |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat de unitate pe un alt calculator?
| |||
| |||
| Aş sugera să încercaţi cu un alt dispozitiv de pe PC-ul, dacă acest lucru nu i recomanda geting un hard-disk specialsit program pentru a repara şi de a le face accesable, din nou, să nu-mi cum merge Jimmy. succes! |
![]() |
|
| Marcaje |