![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, A zatiaľ čo nedávno jsem koupil Maxtor Základy 500GB externý Hardrive, Nainstaloval som to a fungovalo to pokutu asi 6 mesiacov. 3 dni vyšiel na prístup k hardrive a správy bouchnutý hore rčení G: \ nie je prístupný, Prístup bol odmietnutý. : Překotit:: překotit:: překotit: I vyskúšalo veľa vecí na riešenie tohto problému zatiaľ ani jeden z nich pracoval. :4-Dontkno: povzdych: Bežím na Windows Vista Ultimate Všetko o mojej hry a hudobné súbory sú uložené na tu som naozaj potreba si to znova spustiť. : Povzdych:: povzdych: Prosím pomôžte Joe |
|
| |||
| |||
| skúste sa pozrieme na to sa na správcu zariadenia. je-li jej členia na správcu zariadenia dá u niektoré indície .. dúfam, že pomôže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste disku na inom PC?
| |||
| |||
| Chtěl bych navrhnúť pokuse prístroje na inom PC prvej ak to nefunguje, doporučuji geting jeden pevný disk specialsit program opraviť a vytvoriť z neho accesable znovu, nech mi, ako to chodí Jimmy. veľa šťastia! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prístup bol odmietnutý! | prawleprovi | Všeobecné Software Chat | 3 | 30. októbra 2008 04:50 |
| Prístup nepovolený | rbscooby | Operačné systémy Windows | 7 | 9. mája 2008 16:40 |
| Prístup zamietnutý | hewybo | Operačné systémy Windows | 6 | 16. január 2008 02:40 |
| Prístup nepovolený | hannyp | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 27. novembra 2007 12:37 |
| Prístup bol odmietnutý ... naraz | Quityourjibbajabba | Operačné systémy Windows | 3 | 14. novembra 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |