![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Якийсь час назад я купила Maxtor 500gb Основи зовнішніх Hardrive, я встановив його і він нормально працював близько 6 місяців. 3 дні тому відправився для доступу до Hardrive і це повідомлення вискочив кажучи G: \ недоступний, відмовлено в доступі. : Засмутився:: засмутився:: засмутився: Я пробував багато речей, щоб вирішити цю проблему до цих пір ніхто з них не працював. :4-Dontkno: зітхнувши: Я що працюють на Windows Vista Ultimate Всі ігри і музичні файли зберігаються, і мені дійсно потрібно, щоб воно знову працюють. : Зітхнувши:: зітхнувши: Будь ласка, допоможіть Джо |
|
| |||
| |||
| спробуйте подивитися на це за допомогою диспетчера пристроїв. якщо її зламаною Диспетчері пристроїв буде дати деякі орієнтири у .. сподіваємося, що вона допомагає |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували привід на іншому комп'ютері?
| |||
| |||
| Я хотів би запропонувати вам спробувати підключити пристрій до іншого комп'ютера перше, якщо це не працює, я рекомендую GETING specialsit жорсткого диска програма для відновлення її і зробити її accesable раз дозвольте мені не як воно йде Джиммі. удачі! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ заборонено! | prawleprovi | General Software чат | 3 | 30 жовтня 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Операційні системи Windows | 7 | 9 травня 2008 16:40 |
| Доступ заборонено | hewybo | Операційні системи Windows | 6 | 16 січня 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 27 листопада 2007 12:37 |
| Відмовлено в доступі ... раптово | Quityourjibbajabba | Операційні системи Windows | 3 | 14 листопада 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |