![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако инсталирате игри на моя втори HDD не ми е действителното първично един, ще намали ефективността? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен M8 не, винаги съм го направя и аз DONT получите probs играе игри, дори и Crysis, аз го намерим един проблем, че с една игра Doom 3, когато се опитах да инсталирам експанзия пакет wouldnt го инсталирате, освен ако не е бил инсталиран на DOOM3 С / шофиране, но в момента съм на моя втори диск; Crysis, bioshock, оранжево полето, страх, преследване, СТАЛКЕР и ареола и играят тях без никакви probs на всички
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Добре тогава: D, благодаря за помощта:) kadejd |
|
| |||
| |||
| не probs M8 щастлив игрални
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI: само когато HDD е уредила чрез бавен протокол като USB няма ли значение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Спешна нужда от Драйвер за Radeon X550 и X550 Средно Остарели Водачите | josboogie | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ри Септември 2009 15:06 |
| Основни ОС не се разпознава след инсталиране Средно OS на друг твърд диск. | tmockingbird | Windows операционни системи | 5 | 18 април 2009 03:13 |
| Harddrive проблем - Средно Drive не работи | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 7 | 18 Март 2009 11:40 |
| Бързо Подвижни игри подобрява уменията за бавно движещи игри! | NeuroDrive | PC & конзолата Gaming | 1 | 4 февруари 2009 04:19 |
| Обяснете разликата между първична и вторична компютърна памет | mwiingahabuuya | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 Март 2007 09:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |