![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokud i instalace her na můj druhý hdd není moje skutečné primární jedna, bude to snížení výkonu? Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný M8 Ne, já vždycky, a že i dont dostat nějakou probs hraní her, i Crysis, i shledal jeden problém když se na nějakou hru Doom 3, když jsem se pokusil nainstalovat rozšíření balení bych ji nainstalovat, pokud byla instalována na DOOM3 c / řídit, ale v okamžiku, kdy jsem se na můj druhý disk, Crysis, BioShock, oranžové krabici, strach, pátrání, úchyláky a halo a hrají bez jakýchkoliv probs na všech
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ok, pak: D, díky za pomoc:) kadejd |
|
| |||
| |||
| ne probs M8 šťastná hra
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| fyi: pouze v případě, že HDD je zahnutý nahoru přes pomalé USB protokolu, jako je to jedno.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Naléhavě potřebné ovladače pro Radeon X550 a X550 pro střední zastaralé ovladače | josboogie | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2.září 2009 15:06 |
| Hlavní OS nezná Po instalaci Vedlejší OS na jiný pevný disk. | tmockingbird | Operační systémy Windows | 5 | 18. duben 2009 03:13 |
| Pevný disk Problem - Střední mechanika nefunguje | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 7 | 18. března 2009 11:40 |
| Rychlý hry zlepšuje dovednosti pro pomalejší pohyblivé hry! | NeuroDrive | PC a herní konzole | 1 | 4. února 2009 04:19 |
| Vysvětlete rozdíl mezi primární a sekundární paměti počítače | mwiingahabuuya | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19. března 2007 09:23 |
| Thread Nástroje | |
| |