![]() |
|
| |||
| |||
| Αν εγκαταστήσετε τα παιχνίδια για το δεύτερο hdd δεν μου πραγματική πρωτογενή ένα, θα ειώσει τις επιδόσεις της; Kadejd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να είμαι ειλικρινής δεν M8, κάνω πάντα ότι και i dont get any probs παίζει παιχνίδια, ακόμη και crysis, είχα βρει ένα πρόβλημα αν και με ένα παιχνίδι DOOM 3, όταν προσπάθησα να εγκαταστήσετε την επέκταση αυτή συσκευασία wouldnt εγκαταστήσετε DOOM3 Εάν δεν έχει εγκατασταθεί η κ / δίσκο, αλλά αυτή τη στιγμή έχω για το δεύτερο δίσκο? crysis, bioshock, πορτοκαλί κουτί, ο φόβος, ανθρωποκυνηγητό, πλησιάζων και φωτοστέφανο και το παιχνίδι τους, χωρίς καμία probs σε όλα τα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ok τότε: D, ευχαριστώ για τη βοήθεια:) kadejd |
|
| |||
| |||
| δεν probs M8 ευτυχής gaming
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FYI: μόνον όταν οι HDD είναι κάπνισμα, μέσω μιας αργής πρωτοκόλλου USB θα ήθελα το θέμα αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απαιτούνται επειγόντως Οδηγός για Radeon X550 και X550 Δευτεροβάθμια παλιά προγράμματα οδήγησης | josboogie | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 15:06 |
| Κύρια OS δεν αναγνωρίζεται μετά την εγκατάσταση Δευτεροβάθμια OS σε διαφορετικό σκληρό δίσκο. | tmockingbird | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 18 Απρ 2009 03:13 |
| Σκληρό Δίσκο Πρόβλημα - Δευτεροβάθμια Drive Δεν Εργασίας | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 18 Μαρ 2009 11:40 |
| Fast Moving παιχνίδια βελτιώνει δεξιότητες για την πιο αργή μετακίνηση παιχνίδια! | NeuroDrive | PC & Console Gaming | 1 | 4 Φεβ 2009 04:19 |
| Εξηγήστε διαφορά μεταξύ πρωτογενούς και δευτερογενούς μνήμη υπολογιστή | mwiingahabuuya | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19 Μαρ 2007 09:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |